40-й мікрорайон: прибрали та озеленили парк

20 Квітня 2018, 19:36
У луцькому парку провели толоку 3703
У луцькому парку провели толоку

У луцькому парку, що на вулиці Конякіна, прибрали територію та висадили понад тридцять декоративних рослин.

В рамках загальноміської толоки колектив Будівельної компанії ЛДБК разом із місцевими депутатами, активістами організували прибирання в парку на 40-му кварталі. Захід відбувся у п’ятницю, 20 квітня. Уже з самого ранку всі учасники з гарним та бойовим настроєм прийшли в парк, аби зробити його чистим. 

Очільниця відділу маркетингу ЛДБК Ірина Кушпель розповіла журналістам Район.Луцьк, що на толоку прийшли й люди, які побачили оголошення на сторінці будівельної компанії у Facebook. Окрім того, завітали студенти та школярі, які теж захотіли долучитися до акції.




1


Кожен учасник толоки мав своє завдання: хтось заграбував сухе листя, яке ще залишилося з осені, хтось збирав сміття, а хтось висаджував на клумбах декоративні ялівці, туї та ялинки.

За словами Ірини, будівельна компанія закупила  їх у комунального підприємства «Парки й сквери». Окрім того, придбали й інструмент, яким прибирали учасники толоки, і в майбутньому теж використовуватимуть для прибирання парку. Також придбали водичку, щоби кожен міг втамувати спрагу та перепочити.

Ірина Кушпель зазначила, що ЛДБК й надалі дбатиме про паркову зону, адже компанія за підтримки міської ради та за власні кошти вже розчистила та облагородила частину парку, облаштувавши тут для місцевих дітлахів дитяче містечко «Карамелька», також активно співпрацює з місцевими депутатами у питаннях облагородження 40-го мікрорайону та допомагає фінансово 11-й загальноосвітній школі.

1

1

1




«Добре, що є така щорічна акція, і ми тільки «за», щоб прибирати тут. Цей парк закріплений за КП «Парки й сквери», проте ми теж взяли його під опіку, бо розуміємо, що тут за відсутності належного фінансування нічого не робитимуть. По можливості розбудовуємо та озеленюємо мікрорайон, аби мешканцям було комфортно тут проживати», – розповіла Кушпель.

Прес-секретар громадської спілки «Спілка воїнів АТО Волині» Павло Ковальський, який зі своїми колегами завітав на прибирання, поділився з нами, що теж хочуть жити в чистому місті, а тому й з радістю долучилися до загальноміської толоки.




1



«Ми хотіли б, щоб чим більше людей долучалося до таких ініціатив, і щоб цінували роботу прибиральників, адже це важка праця. Ми розуміємо, що наші комунальні служби не все можуть охопити, тому жителі Луцька теж хочуть допомогти. Також хотілося б, аби лучани не кидали сміття поза урнами. І щоб туристам було приємно завітати до нас», – розповів Ковальський.






1

1


 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024