У Луцьку зазвучать хіти з найвідоміших фільмів, коміксів та ігор

20 Квітня 2018, 14:48
Lords of the Sound 1658
Lords of the Sound

Lords of the Sound – київський симфонічний оркестр, який за найкоротші строки підкорив своїм професіоналізмом, шармом та харизмою не тільки нашу велику країну, а й всю Європу.

Амбіційна назва колективу, співзвучна з найвідомішою кінотрилогією «The Lord of the Rings», накладає на музикантів почуття відповідальності перед глядачами та одночасно задавє тон творчого розвитку оркестру.

За небувало короткий час «Лорди Звуку» стали одним із найбажаніших колективів, вони проводять по декілька концертних турів за сезон не лише містами України, а й за її межами. Оркестр берє участь у фестивалях, святкуваннях днів міста, сумісних проектах з ведучими артистами країни. Завдяки завзяттю музикантів, любові та відданості глядача, скромний, нікому не відомий оркестр за перший рік підкорив найпрестижніші майданчики країни, зокрема оперні театри та Національний палац «Україна».

У складі оркестру – талановита молодь, яка пройшла конкурсний відбір та довела своє право творити в одному з найкращих європейських колективів.

На даний момент репертуар оркестру складається з більш ніж 250 композицій різних жанрів та напрямків: до звичної програми кінохітів додалася музика для дітей, з комп'ютерних ігор, рок-хіти, класика та джазові твори. Постійне бажання захоплювати глядача мотивує музикантів до нових подвигів та звершень!

Колектив зростає дуже стрімко, розвивається не тільки музична складова – додаються шоу-елементи, театралізовані постановки, спецефекти тощо.

Дата : 26 квітня 2018 о 19:00
Місце : РЦ «Промінь» (проспект Президента Грушевського, 2)
Організатор : Tikhonov сoncert and event agency

Довідка за телефонами: 
+380 97 376 85 93
+380 66 555 79 86

Квитки можна придбати : 
на сайті kasa.in.ua
на сторінці karabas.com у Facebook
у кінотеатрі MULTIPLEX
у барах «П'ятниця» (пр-т. Волі 17 та б-р Дружби Народів 13А)
у касі Драмтеатру.

Даталі – за посиланням.

приходьте і насолоджуйтесь!
приходьте і насолоджуйтесь!

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39