Луцький двір: мешканці сваряться з власниками собак

15 Березня 2016, 19:05
2616

На проспекті Президента Грушевського,22  мешканці району гуляють із собаками, проте ніхто не прибирає за улюбленцями.

Жителі будинку стверджують, що вони неодноразово пробували розмовляти із собаководами. На жаль, часто такі розмови закінчувалися сварками.

«Не можемо ради дати. Тільки починаємо казати, що нас не щось не влаштовує, власники собак одразу кричать і  матюкаються», – розповідає мешканка будинку Любов.

Вона говорить, що не тільки собаки  забруднюють двір. Учні загальноосвітньої школи №15, яка знаходиться поруч із будинком, викидають на подвір'ї сміття.

«Викидають папірці не на дорозі, а десь у кущі та на клумбу. Мусимо самі усе збирати, бо більше нікому. Частину непотребу приносить вітер, бо контейнери знаходяться зовсім поруч із подвір'ям», – розповідає жінка.

Мешканці розповідають, що двір облаштований добре. Цьому посприяв місцевий депутат, який фінансував придбання гойдалок та качель. Проте, тепер там збираються компанії, які розпивають спиртні напої і галасують. Через це мами з дітьми не можуть спокійно погуляти, а також часто трапляються п'яні бійки.

«Хоч живу тут не довго, лише два тижні, однак дуже часто бачу поруч з будинком молодих чоловіків. Вони постійно сидять з пивом чи  з чимось міцнішим. Бувають тут не тільки вечорами, а й удень. У дворі була й аварія, яку спричинив п'яний місцевий водій », – розповідає молода мама Тетяна. 









 

Коментарі
15 Березня 2016, 21:23
совдепія.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром