Куди піти з дітьми на весняних вихідних 21–22 квітня

22 Квітня 2018, 08:20
Куди піти з дітьми на вихідних 8528
Куди піти з дітьми на вихідних

Вихідні – це чи не найпрекрасніша можливість перепочити і насититися позитивними емоціями на наступний робочий тиждень.

Тому журналісти Район.Луцьк підготували для вас декілька заходів, які ви могли б відвідати з друзями чи сім’єю. Отож, обирайте й відпочивайте.

СУБОТА, 21 КВІТНЯ – НЕДІЛЯ, 22 КВІТНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «КРОЛИК ПЕТРИК»

Кумедний кролик Пітер постійно шукає якісь пригоди на свій маленький хвостик. Ну і шкодити іншим він уміє ідеально. Але страху в цього пухнастика немає – тільки жага до всього нового, до розваг і постійно бути в центрі подій. Одного разу Пітер організував у будинку фермера містера МакГрегора грандіозну вечірку, де було безліч звірів із сусідніх територій. Дім чоловіка повністю занурився в хаос, складно навіть знайти місце, де щось залишилося цілим. Фермер зовсім не радий тому, що його урожай збирають якісь кролі і просто мріє про пиріг з кролятиною. Війна буде жорстокою.

Час і місце: 10:20 – кінокомплекс Адреналін, вулиця Карбишева, 1; 12:10, 16:10 – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1; 10:10, 13:00 – кінотеатр MULTIPLEX, проспект Президента Грушевського, 2.

НЕДІЛЯ, 22 КВІТНЯ

ВИСТАВА ДЛЯ ДІТЕЙ «ЛИСИЦЯ, ЩО ВПАЛА З НЕБА»

У Волинському академічному обласному театрі ляльок відбудеться показ дитячої вистави «ЛИСИЦЯ, ЩО ВПАЛА З НЕБА». Вартість квитка – 20 гривень. Вистава триватиме годину й 15 хвилин – це з антрактом. Вистава для дітей з трьох років.

Час і місце: вулиця Кривий Вал, 18; початок о 12:00.

Вистава про лисицю
Вистава про лисицю

СУБОТА, 21 КВІТНЯ – НЕДІЛЯ, 22 КВІТНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «ЛЕОНАРДО: МІСІЯ МОНА ЛІЗА»

У невеликому селищі на морському узбережжі підростає розумне хлопченя на ім'я Леонардо. Він випробовує свої неймовірні винаходи, Лоренцо допомагає йому, а Джоконда глузливо спостерігає за ними. Пригоди починаються, коли вони зустрічають загадкового казкаря, який розкриває їм таємницю про сховані скарби.

Час і місце:  10:10, 14:05, 17:45 – кінокомплекс Адреналін, вулиця Карбишева, 1; 10:10, 14:10 – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1; 10:35, 11:20 – кінотеатр MULTIPLEX, проспект Президента Грушевського, 2.

НЕДІЛЯ, 22 КВІТНЯ

МУЗИЧНА КАЗКА «БІЛОСНІЖКА І СІМ ГНОМІВ»

У Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбудеться музична казка на дві дії «Білосніжка і сім гномів».

Час і місце: драмтеатр імені Тараса Шевченка, 12:00.

Білосніжка і сім гномів
Білосніжка і сім гномів

СУБОТА, 21 КВІТНЯ – НЕДІЛЯ, 22 КВІТНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «НЕЙМОВІРНА ІСТОРІЯ ПРО ВЕЛЕТ-ГРУШУ»

Фільм базується на однойменній книзі Якоба Мартіна Стріда. Кошеня Мітчо і слоненя Себастіан живуть у маленькому приморському Місті Сонця. Одного разу вони виловили з моря пляшку з листом від зниклого рік тому бугромістра Міста Сонця. З листа стало зрозуміло, що загальний улюбленець бургомістр знаходиться на Таємничому острові. До листа долучалася якась плодова кісточка. Мітчо і Себастіан посадили кісточку, і всього за одну ніч з неї виросла зелена груша - звичайнісінька, але велетенська.

Час і місце: 10:00 – кінокомплекс Адреналін, вулиця Карбишева, 1.

СУБОТА, 21 КВІТНЯ – НЕДІЛЯ, 22 КВІТНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «ПТАШИНІ ПРИГОДИ»

Мале пташеня ще не встигло навчитися літати, аж вже прийшов час  міграції. Йому доведеться пережити арктичну зиму, перемогли лютих ворогів і стати сильним, щоб возз'єднатися зі своєю сім'єю, коли прийде весна.

Час і місце: 14:25 – кінокомплекс : Адреналін, вулиця Карбишева, 1.

ВДАЛИХ ВИХІДНИХ!

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром