В «Адреналіні» триває всеукраїнський тенісний турнір «Lutsk Open»

15 Березня 2016, 16:16
1864

На Всеукраїнський тенісний турнір ФТУ 1-ої категорії серед спортсменів до 12 років «Lutsk Open»  з’їхалося понад 50 юнаків та дівчат з різних куточків України: Миколаєва, Дніпропетровська, Харкова, Ужгорода, Львова, Сєверодонецька, Одеси, Києва, Чернівців.

Турнір стартував на тенісних майданчиках СК «Арена Спорт» у понеділок, 14 березня, повідомляють у центрі культури та дозвілля «Адреналін Сіті».  

Турнірні змагання відбуваються в одиночних та парних розрядах.  Варто зазначити, що багато з представлених учасників посідають лідерські позиції в рейтингу тенісистів України у цій віковій категорії. Судді та організатори турніру відмічають високий рівень майстерності юних тенісистів.

«Матчі надзвичайно цікаві і динамічні. Спортсмени показують гарну техніку,  демонструють  психологічну і фізичну витривалість. Окремі матчі тримають по дві-дві з половиною години», – розповідає директор СК «Арена Спорт» В’ячеслав Сусалєв.

Тренер зі Львова Тимур Янбухтін, який приїхав на змагання зі свої підопічним Артемом Заїкіним, відзначив, що змагання проходять на високому професійному рівні, а спортсмени демонструють гарні показники. На запитання, чи сподіваються на перемогу, з посмішкою відповідає: «Безумовно, у спорті по-іншому не буває».

Учасник турніру Михайло Єрімічук, який приїхав на змагання з Чернівців, розповів, що займається тенісом з шести років та посідає 33 місце у всеукраїнському рейтингу своєї категорії.

«Сьогодні переміг в розряді тенісиста з Ужгорода. Зараз активно готуюсь до ¼ . Дуже сподіваюсь на перемогу», – сказав тенісист.

Приємно відзначити, що і учасники, і гості змагань задоволені організацією змагань – в спортивних залах тепло, є достатньо вільного місця для розминки, підготовки до гри. Окрім того,  поряд зі змагальною програмою в «Адреналіні» є можливість гарно відпочити та смачно поїсти, випити кави.

Фінальні поєдинки та урочисте нагородження переможців відбудуться 18 березня.

Запрошують усіх любителів тенісу на перегляд змагань, підтримати юних тенісистів та активно провести вільний час.

Фото надали організатори










 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром