Суперматусі навчать, як жити в шлюбі

14 Березня 2016, 16:43
1804 Джерело: wcu-network.org.ua

Волинська обласна бібліотека для юнацтва та клуб для матусь «SuperMaMa» запрошують на тренінг «Життя у шлюбі: 5 ефективних способів зберегти любов».

Навчатимуть у п’ятницю, 18 березня, о 17.00 в юнацькій бібліотеці, що на проспекті Волі, 2, повідомляють організатори.

У бібліотеці разом із активною читачкою Наталією Дятловською та партнерами організовують клуб для матусь «SuperMaMa».

«Це новий просвітницький проект для волинян, які готуються стати на рушничок щастя або недавно у шлюбі. У сімейному житті існують поворотні моменти, які всім рано чи пізно доведеться прожити. Сподіваємося, спілкування між молодими жінками та й чоловіками дасть можливість отримати відповіді на питання, що стосуються сімейного життя», – каже директор бібліотеки Алла Єфремова.

Проект має на меті об’єднати мам, жінок, бабусь, молодих людей для спілкування, обміну досвідом, збагачення мистецтвом, навчання бути справжньою мамою, дружиною.

«Сподіваюся, клуб допоможе привернути увагу і чоловіків, татусів у контексті участі у вихованні діток, майбутніх захисників та берегинь», – зазначила організатор клубу Наталія Дятловська.

Контакти: Наталія Дятловська, педагог 099-619-7 2- 97, Оксана Романюк, методист бібліотеки 095-605-84-45.

Коментарі
18 Березня 2016, 18:31
Ви б краще читачів залучали, а то видно їх нема і ви збираєтесь вчити те,що самі не знаєте. З вас то можна брати приклад,ви прекрасні мами і бабусі,хотілося б вас побачити, але в мене серйозна робота і я дурницями не займаюсь.Для цього є інтернет де все можна взнати, а не від вас.Це повинні робити педагоги,психологи, а не бібліотекарі.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром