Муніципали покарали двох лучан за незаконно розведений вогонь

16 Квітня 2018, 09:08
Палії у Луцьку 2050
Палії у Луцьку

На вулицях Градний Узвіз та Львівська двоє лучан отримали штрафи за незаконне багаття. 

Не зважаючи на попередження про високий ризик виникнення пожежі, лучани продовжують самовільно розводити багаття, аби спалити суху траву та гілля. Зранку у понеділок, 16 квітня луцькі муніципали покарали двох людей, які розвели вогонь. Про це інформує прес-служба департаменту.

«Щодня ми інформуємо населення про ті загрози, які несе спалювання сухої рослинності та гілля в місті, але лучани продовжують свої діяння з вогнем. Сьогодні вкотре інспекторам відділу «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти доводилось виїжджати на прохання містян, щоб запобігти можливому серйозному загорянню.

Люди, як ні в чому не бувало, стоять на своєму: із здивованими обличчями відповідають, ніби вперше чують, що розводити багаття заборонено. Як результат – двоє мешканців вулиць Градний Узвіз та Львівська отримали за свої незаконні дії адміністративні протоколи за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. А це – штраф в розмірі від 340 грн до 1360 грн», – ідеться у дописі на сторінці департаменту.

У Луцьку розводять багаття попри заборону
У Луцьку розводять багаття попри заборону

Палії щиро дивуються, чому їх оштрафували
Палії щиро дивуються, чому їх оштрафували

Допис на Facebook
Допис на Facebook

Читайте також:  Кoперника: малo не згoрів будинoк.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром