АТОвців закликають до публічних одкровень на камеру

13 Березня 2016, 18:08
1692

Волонтери «Меценати для солдата» запускають новий відеопроект «Війна без цензури».

Про це повідомляють у Facebook на сторінці «Меценати для солдата».

«Наш новий проект «Війна без цензури», де кожен боєць може висловитись на камеру, якщо бажає поділитись спогадами і доки пам'ятає усі нюанси – а ми постараємось гарно все скомпонувати», – презентував координатор проекту Руслан Теліпський.

«Можливо, комусь така «публічна сповідь» полегшить душу... Можливо, ви це оціните за 5 чи 10 років і шкодуватимете, що не зголосились...» – закликає він.  
 
Є 2 варіанти обробки відео:  для всіх і суто для себе (розлоге відео), пропонують автори проекту.

«Перша серія, яку ми вам презентуємо, – це неповне спілкування з кіборгом Андрей Андреев на позивний Фестиваль. Ми поспілкувались за кавою після організації дня подяки меценатам минулого тижня. Ми не готувались і не домовлялись наперед про запис–  все вийшло спонтанно і, на жаль, батарея сіла завчасно, але й карта пам'яті була теж забита», – розповідає про перший відеоролик Руслан Теліпський.

Цей проект також допоможе більше дізнатись про вас, ваші подвиги, про ваших побратимів і ваш внутрішній стан, упевнений волонтер.

«Нам дуже важливо допомогти вам висловитись – було б бажання з вашої сторони піти на сповідь з собою і глядачем...» – пише Руслан Теліпський.

Нагадаємо, бійці АТО розважалися в «Адреналіні».

 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром