Куди піти з дітьми на вихідних 14–15 квітня

15 Квітня 2018, 07:45
Куди піти на вихідні з дітьми в Луцьку 6108
Куди піти на вихідні з дітьми в Луцьку

Вихідні – гарна пора відпочити від буденності та зарядитися на новий робочий тиждень. У цей час кожен шукає собі місце, де можна провести час.

Отож, журналісти Район.Луцьк підготували для вас ряд заходів, які ви можете відвідати з друзями чи сім’єю, тому читайте і обирайте:

СУБОТА, 14 КВІТНЯ – НЕДІЛЯ, 15 КВІТНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «ТРОН ЕЛЬФІВ»

Юний воїн Ламберт отримує запрошення на весілля принцеси Країни Ельфів. Зраділий можливістю знову побачитися з молодою ельфійкою Лійей, він збирається в дорогу на повітряному кораблі. В краю ельфів тим часом не все спокійно: володарка Темних Ельфів Олена планує порушити весільну церемонію, щоб, заставши зненацька придворних, захопити древній кристал Чорного Дракона.

Час і місце: 13:15 – кінокомплекс Адреналін, вулиця Карбишева, 1.

СУБОТА, 14 КВІТНЯ – НЕДІЛЯ, 15 КВІТНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «КРОЛИК ПЕТРИК»

Кумедний кролик Пітер постійно шукає якісь пригоди на свій маленький хвостик. Ну і шкодити іншим він уміє ідеально. Але страху в цього пухнастика немає – тільки жага до всього нового, до розваг і постійно бути в центрі подій. Одного разу Пітер організував у будинку фермера містера МакГрегора грандіозну вечірку, де було безліч звірів із сусідніх територій. Дім чоловіка повністю занурився в хаос, складно навіть знайти місце, де щось залишилося цілим. Фермер зовсім не радий тому, що його урожай збирають якісь кролі і просто мріє про пиріг з кролятиною. Війна буде жорстокою.

Час і місце:  13:30, 15:15 – кінотеатр MULTIPLEX, проспект Президента Грушевського, 2; 10:10 – кінокомплекс Адреналін, вулиця Карбишева, 1; 10:25; 15:45 – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1.

НЕДІЛЯ, 15 КВІТНЯ

ВИСТАВА ДЛЯ ДІТЕЙ «ІВАСИК ТЕЛЕСИК»

У Волинському академічному обласному театрі ляльок відбудеться прем’єра дитячої вистави «ІВАСИК ТЕЛЕСИК». Вартість квитка – 20 гривень. Вистава триватиме годину й 15 хвилин – це з антрактом. Вистава для дітей з трьох років.

Час і місце: вулиця Кривий Вал, 18; початок о 12:00.

Вистава «ІВАСИК ТЕЛЕСИК»
Вистава «ІВАСИК ТЕЛЕСИК»

СУБОТА, 14 КВІТНЯ – НЕДІЛЯ, 15 КВІТНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «ДИКІ ПРЕДКИ»

Тисячі років тому на Землі жили наші найдавніші предки. Вони існували разом із динозаврами, мамонтами та іншими вже вимерлими створіннями. Ми побачимо той світ очима печерної людини Дага. Він дуже сміливий, упертий, але не блищить розумом. Його родину та друзів турбувало тільки питання про видобуток їжі, поки на їх землю не прийшов Лорд Нут. Він робить справжню революцію у світі, переходячи від кам'яних знарядь до бронзових виробів. На землі Дага він знаходить дорогоцінні камені, які зможе добре використовувати для будівництва свого Бронзового міста. Єдиний шанс Дага відвоювати свою землю – зіграти у гру зі шкіряним м'ячем і перемогти. Але це простіше сказати, ніж зробити.

Час і місце:  10:10 – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1; 11:50 – кінокомплекс Адреналін, вулиця Карбишева, 1.

СУБОТА, 14 КВІТНЯ – НЕДІЛЯ, 15 КВІТНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «ЛЕОНАРДО: МІСІЯ МОНА ЛІЗА»

У невеликому селищі на морському узбережжі підростає розумне хлопченя на ім'я Леонардо. Він випробовує свої неймовірні винаходи, Лоренцо допомагає йому, а Джоконда глузливо спостерігає за ними. Пригоди починаються, коли вони зустрічають загадкового казкаря, який розкриває їм таємницю про сховані скарби.

Час і місце: 10:50, 12:45 - кінотеатр MULTIPLEX, проспект Президента Грушевського, 2; 14:00, 17:45 – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1; 10:05, 11:40, 15:00, 16:55 – кінокомплекс Адреналін, вулиця Карбишева.

СУБОТА, 14 КВІТНЯ – НЕДІЛЯ, 15 КВІТНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «НЕЙМОВІРНА ІСТОРІЯ ПРО ВЕЛЕТ-ГРУШУ»

Фільм базується на однойменній книзі Якоба Мартіна Стріда. Кошеня Мітчо і слоненя Себастіан живуть у маленькому приморському Місті Сонця. Одного разу вони виловили з моря пляшку з листом від зниклого рік тому бугромістра Міста Сонця. З листа стало зрозуміло, що загальний улюбленець бургомістр знаходиться на Таємничому острові. До листа долучалася якась плодова кісточка. Мітчо і Себастіан посадили кісточку, і всього за одну ніч з неї виросла зелена груша - звичайнісінька, але велетенська.

Час і місце: 12:10 – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1; 15:10 – кінокомплекс Адреналін, вулиця Карбишева, 1.

ВДАЛИХ ВИХІДНИХ!

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром