Шевченка: білявка влаштувала «розборки» посеред дороги

13 Квітня 2018, 14:32
Нервова пасажирка 4403
Нервова пасажирка

Нерівноважена пасажирка «крутого» позашляховика змусила водія створити аварійно небезпечну ситуацію на мості через Стир в обласному центрі Волині.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Анна Слепчук.

Жінка описала неприємну ситуацію, у яку потрапила у середу, 11 квітня: спочатку на кільці Шевченка-Набережна її автівку «притиснув» позашляховик Toyota Prado, а за декілька секунд цей «японець» зупинився поперек руху на мості на вулиці Шевченка.

Авторка допису переконана, що діяла згідно з ПДР: оскільки рухалась головною дорогою, а водій «джипу» не вказав про свій намір здійснити поворот, вона «навіть не збиралась пропускати цього нахабу», і з кільця повернула на вулицю Шевченка перед «носом» Prado.

За декілько секунд «Тойота» обігнала авто Анни, виїхавши на смугу зустрічного  руху на мості через Стир, і перегородила дорогу. Після чого з пасажирського місця позашляховика вийшла жінка і, за словами авторки допису, влаштувала «розбір польотів» у грубій формі. Зокрема, водійку звинуватили у незнанні правил. Втім, скандал тривав недовго, адже масивний «японець» ускладнив рух у обидві боки, і водієві довелось рушити далі.

У соцмережі ця ситуація викликала жваве обговорення.

1
Скріншот допису
Скріншот допису

 

Читайте також: На кільці біля «Променя» – одразу три ДТП

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром