Муніципали вирішили повчити лучан, де їм можна пити пиво

13 Квітня 2018, 10:57
Пиво на природі пити не заборонено 4624
Пиво на природі пити не заборонено

Мунвартівці вирішили боротися за здоров'я нації у новий спосіб: вони почали проводити агітаційні розмови з лучанами, які влаштовують пікніки на березі Стиру.

Про це йдеться у дописі прес-служби департаменту у Facebook.

Зокрема, муніципали переконані, що вживати пиво, вино і горілку у «громадських місцях суворо заборонено». Тож, коли з настанням тепла люди почали виходити на берег Стиру поруч із Центральним парком культури і відпочинку імені Лесі Українки, і влаштовувати там собі відпочинок за своїм смаком, це не сподобалося мунвартівцям. Зокрема, у департаменті вирішили доречним підходити до відпочівальників і проводити з ними «профілактично-роз’яснювальні бесіди» щодо заборони вживання алкоголю у громадських місцях.

Втім, у коментарях до допису зазначили, що інспектори-муніципали помиляються, оскільки закон не забороняє вживати алкоголь саме у «громадських місцях»: є чіткий прелік місць, вказаний у статті 178 КУпАП та у  статті 15-2 Закону «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту...».

Зокрема, на території парку, дійсно, розпивати алкоголь небажано, але берег Стиру не відноситься до території Центрального парку. А от у громадських місцях небажано лише з'являтися у настільки п'яному вигляді, щоб образити «людську гідність і громадську мораль».

Читайте також: Володимирська: муніципали покарали «грішного» лучанина

Скріншот допису
Скріншот допису

Межі парку
Межі парку

 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром