У кожного своя правда: лучани, владці й перевізники про проїзд у 5 гривень

13 Квітня 2018, 07:21
Автобусні квитки за 5 гривень 2533 Джерело: Вікка
Автобусні квитки за 5 гривень

Зібрались, аби посваритись. Саме такими словами можна охарактеризувати громадські обговорення про підвищення вартості проїзду у луцьких маршрутках.

Сиділи за круглим столом пасажири, перевізники і звичайно представники влади міста, повідомляє Sfera-TV.Lutsk.

Спочатку про головне: проект щодо підвищення одноразової плати за проїзд уже готовий.

Зважаючи на таке повідомлення у людей одразу виникло питання чому проводять громадські обговорення, а не слухання. Адже перший формат не передбачає прийняття спільного рішення, яке матиме юридичну силу. Виходить, що активні суперечки та пропозиції нічого змінять.

Думки учасників круглого столу про п'ятигривневий проїзд розділились як завжди на дві сторони. Пасажири або взагалі проти, або погоджуються на 5 гривень за умови підвищення якості перевезень. А інвалід війни Іван Лущук переконаний у тому, що головна проблема у водіях - якщо їх не будуть контролювати то транспортну проблему так і не вирішать.

Зі свого боку, перевізники наполягають на підвищенні, або ж просять компенсації за непокриті витрати у  міського бюджету.

Тож, на громадських обговореннях толком нічого і не вирішили, лише в черговий раз поділились проблемами та погодились з тим, що їх потрібно вирішувати. Так було й рік тому, коли міські владці, транспортники й пасажири збирались за цим же столом і  вирішували ті ж самі питання.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром