Стрілецька: над коліями з'явився кіт втечі від суспільства

11 Квітня 2018, 15:00
Кіт над коліями 3538
Кіт над коліями

Величезний гладкий рудий кіт з'явився на стіні уздовж залізничних колій у Луцьку під час Великодніх вихідних 8-9 квітня. 

Тварина, що підморгує перехожим, прикрасила одну зі стін на вулиці Стрілецькій у Луцьку. Її автор, графіті-художник Андрій Присяжнюк у коментарі Район.Луцьк розповів, що місце для малюнка він вибрав не випадково.

«Вирішив зробити на тій стіні, бо це train line – улюблене місце райтерів для намалювання «стайл райтінгу», – розповідає художник. За його словами, ніякого особливого сенсу у зображення на стіні він не вкладав. Кіт – його постійний персонаж, якого Андрій малює, аби «відпочити від цього суспільства». 

Кіт ліниво розлігся над коліями
Кіт ліниво розлігся над коліями

Вартість матеріалів, з яких народився рудий красень, складає близько півтори тисячі гривень.

Читайте також: Винниченка: на Будинку офіцерів з'явився автопортрет кота.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром