Луцькі спортсменки взяли «срібло» на чемпіонаті світу

10 Квітня 2018, 16:57
Луцькі акробатки під час виступів на бельгійському чемпіонаті світу 7578 Джерело: acrofoto.be
Луцькі акробатки під час виступів на бельгійському чемпіонаті світу

Наші дівчата стали другими на найбільших юніорських змаганнях зі спортивної акробатики.

Протягом 8-10 квітня луцьке тріо у складі Дар’ї Пом’яновської, Олександри Мальчук та Вікторії Куніцкої змагалися на чемпіонаті світу, що відбувався у бельгійському Антверпені. Підопічні Олени Кришпінович виступали у віковій категорії 12-18 років. Незважаючи на найменш приємну роль «відкривачів» першої вправи, дівчата з честю впоралися у перші два дні змагань та кваліфікувалися до фіналу з третім результатом. А у фіналі луцькі акробатки стали другими, здобувши найбільший успіх у кар’єрі.

Читайте також: Луцькі акробатки – на чемпіонаті світу в Бельгії

9
Луцькі акробатки разом із тренером - Оленою Кришпінович
Луцькі акробатки разом із тренером - Оленою Кришпінович

 

Нагадаємо, що торік ці ж дівчата стали третіми на континентальній першості, взимку виграли чемпіонат України серед дорослих спортсменок, а також тріумфували на міжнародному турнірі у польському Жешуві. Таким чином, луцькі акробатки лише підтвердили високі аванси, які видавали їм після торішніх успіхів.

Окрім луцького тріо у Антверпені також виступала наша пара у складі Ірини Юхимюк та Єви Сліпчук. Дівчата хоч і не кваліфікувалися до фіналу змагань, але також достойно виступили та посіли 16-те місце серед 35-ти інших дуетів. 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром