З’явилася громадська організація, що протидіятиме корупції

10 Березня 2016, 16:54
Нардеп Юрій Савчук каже, що уже багато організацій такого типу створено по Україні 2344
Нардеп Юрій Савчук каже, що уже багато організацій такого типу створено по Україні

Громадська організація «Моніторинговий центр протидії корупції» робитиме пошук, аналіз та ліквідацію фактів корупції на території Волинської області.

Про це розповів голова ГО, народний депутат Юрій Савчук під час презентації «Моніторингового центру протидії корупції» у четвер, 10 березня.

«Сьогодні уже багато організацій такого типу створено по Україні. Але я як людина, яка родилася на Волині, хочу саме тут розвинути цю діяльність», – зауважив Юрій Савчук.

У Верховній Раді народний обранець обіймає посаду першого заступника голови комітету з питань запобігання і протидії корупції. Проте Юрій Савчук вважає, що підтримка громадськості на локальному рівні сприятиме кращому результату у протидії корупційним схемам.

Якщо внаслідок моніторингу активісти виявлять факти порушення, інформацію скеровуватимуть до цільових органів і контролюватимуть вирішення проблеми.

Учасником організації може стати будь-який активний громадянин, який прагне допомогти у боротьбі з корупцією в області. Приймальня «Моніторингового центру протидії корупції» функціонує на вулиці Коперника, 25-А.

Коментарі
10 Березня 2016, 21:19
Бджоли проти меду)))))
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39