Взяли під варту місцевого авторитета «Алєня»

06 Квітня 2018, 17:52
Судовий процес 3238 Джерело: http://www.volynpost.com
Судовий процес

Луцький міський районний суд ухвалив рішення взяти під варту на 60 днів без визначення розміру застави Олега Кравчука, якого підозрюють у причетності до «заборольської» справи із викраденням людей.

Про це повідомляє інформаційне агенство ВолиньPost.

Cторона обвинувачення просила обрати найсуворішу міру запобіжного заходу – взяття під варту.

Адвокат Кравчука просив допитати потерпілих, а також дружину підозрюваного, яка нібито може підтвердити його місце перебування у час вчинення злочинів тощо. Суд відмовив у задоволенні клопотання.

Під час дебатів адвокат сказав, що після аналізу доказів він не побачив доведеності причетності Кравчука. Він акцентував увагу суду на тому, що після затримання підозоюваних у «заборольській справі» Кравчук перебував у Луцьку. Тому Коренга просив не брати Кравчука під варту.

Адвокат просив задовольнити й скаргу щодо визнання затримання незаконним.

Суддя оголосив ухвалу – клопотання стосовно обрання міри запобіжного заходу задовольнити. Таким чином, Кравчука взяли під варту на 60 днів.

У задоволенні скарги стосовно незаконного затримання Кравчука суд відмовив.

Тож Кравчука взяли під варту до 2 червня 2018 року включно.

Нагадаємо, 18 березня,в обласному центрі Волині затримали банду з чотирьох осіб, яка знущалася над двома лучанами, вимагаючи віддати їм гроші, квартиру та автомобіль. Ще одного підозрюваного – 47-річного кримінального «авторитета» Олега Кравчука, звільненого з місць позбавлення волі наприкінці 2015 року за «Законом Савченко» затримали 4 квітня.

Читайте такожЛуцьк: затримали кримінального порушника «Алєня»

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39