Луцькі акробатки – на чемпіонаті світу в Бельгії

06 Квітня 2018, 10:36
Луцькі акробатки разом із тренером Оленою Кришпінович на чемпіонаті України 7918
Луцькі акробатки разом із тренером Оленою Кришпінович на чемпіонаті України

П’ятеро наших дівчат змагатимуться за медалі змагань у Антверпені.

Наше місто у Бельгії представлятиме «трійка» у складі Дар’ї Пом’яновської, Олександри Мальчук та Вікторії Куніцкої. Нагадаємо, що ще восени вихованки Волинської обласної ДЮСШ та тренера Олени Кришпінович приїхали з медалями з юніорського чемпіонату Європи, а у лютому виграли дорослий чемпіонат України та міжнародні змагання у польському Жешуві.

Окрім цього тріо, з Луцька до Бельгії полетіла і наша акробатична «двійка» у складі Ірини Юхимюк та Єви Сліпчук, які також здобували медалі на лютневих змаганнях.

І тріо, і дует наших спортсменок виступатимуть у віковій категорії «12-18». Як розповіла наставниця наших дівчат Олена Кришпінович, на змаганнях буде дуже висока конкуренція, адже за медалі вестимуть боротьбу 38 «трійок» та 35 «двійок». Протягом наступних днів дівчата тренуватимуться, а уже з 8 квітня розпочнуть свої виступи.

Згідно з офіційним розкладом змагань, першого пасхального дня наша «двійка» розпочинатиме свій виступ з балансових вправ о 14:15 за київським часом. Трійка ж виконуватиме динамічну вправу о 15:30. Наступного дня одними з відкривачів програми будуть Ірина Юхимюк та Єва Сліпчук – свою динамічну вправу вони виконуватимуть о 10:30 за київським часом. Трійка у складі Дар’ї Пом’яновської, Олександри Мальчук та Вікторії Куніцкої виступатиме о 18:59. Фінальні виступи відбудуться 10 квітня.

Стежити за виступами луцьких акробаток та їх суперниць можна буде на офіційному сайті змагань у Антверпені. А оскільки програма буде дуже насиченою, включатися варто заздалегідь перед нашими виступами.

Разом із луцькими любителями спорту за дівчат вболівають їхні батьки. «Хотілося б сказати слова подяки усім тим, хто був небайдужим та допоміг дівчатам потрапити на чемпіонат світу. Величезне усім дякую від батьків спортсменок та самих дівчат!», – звернулася у розмові з журналістом Район.Луцьк мама однієї з акробаток Тетяна Пом’яновська.   

 

Дмитро КУЗНЕЦОВ

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром