Під Луцьком виготовляли підроблену елітну горілку і віскі

05 Квітня 2018, 17:02
Підроблена «Фінляндія» 4324
Підроблена «Фінляндія»

Підроблену елітну горілку і віскі, які виробляли у підпільному цеху під Луцьком, продавали по всій Україні.

Про це повідомила прес-служба прокуратури області.

У четвер, 5 квітня, правоохоронці прозвітували про вдалу операцію, сплановану прокуратурою і Службою безпеки України. Служителі закону «накрили» неподалік від обласного центру Волині підпільну організацію, яка займалась масовим виготовленням і збутом алкогольних напоїв, а також контрабандою тютюнових виробів.

У ході санкціонованих обшуків правоохоронці виявили і вилучили апаратуру та засоби цехового виробництва алкогольних напоїв, зокрема, віскі та горілки під виглядом відоих брендів. Слідчі встановили, що підроблену підакцизну продукцію зловмисники продавали у інших областях України.

У прокуратурі повідомили, що після обшуків на підпільному виробництві, у помешканнях фігурантів справи, а також у транспортних засобах, які їм належали, правоохоронці вилучили більше 8,5  тисяч літрів  алкогольних напоїв і більше 7 тисяч блоків сигарет іноземного виробництва.

Крім того, оперативники затримали готову продукцію, яку зловмисники збирались відправити до іншої області через фірму-вантажоперевізника.

Нині триває досудове розслідування, слідчі установлюють особи усіх громадян, причетних до підпільноо виробництва, реалізації та контрабанди.

Читайте також: У Луцьку «накрили» підпільний горілчаний цех

Частина виявленого обладнання
Частина виявленого обладнання

Апаратура для розливу алкоголю
Апаратура для розливу алкоголю

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром