За три місяці у місті сталося понад 200 ДТП

09 Березня 2016, 14:36
1732

За час роботи патрульної поліції у місті сталося 230 дорожньо-транспортних пригод, під час яких загинуло двоє людей. 

Про це Район.Луцьк у відповіді на електронний запит розповів начальник Управління патрульної поліції у місті Луцьку Антон Цюцюра.

З 19 грудня 2015 року до 29 лютого 2016-го патрульні поліцейські оформили 230 дорожньо-транспортних пригод, серед них 49 – із потерпілими. За цей період у ДТП загинуло 2 особи та ще 55 були травмовані.

У поліції повідомляють, що у 22 випадках патрульні зафіксували «керування транспортним засобом в нетверезому стані». З них чотири дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, де одна особа загинула та три травмовано. 

За участю дітей поліцейські зареєстрували п’ять ДТП,  зокрема у чотирьох є потерпілі.

Патрульні встановили, що найбільше аварій у місті виникає на трьох дорожніх ділянках:

►перехрестя вулиць  Ковельська та Чернишевського;

►вулиця Ковельська від перехрестя з вулицею Червоного Хреста до вулиці Глінки;

►проспект Соборності від перехрестя з вулицею Кравчука до будинку № 42 (заїзд до гіпермаркету «Там Там»).

В управлінні патрульної поліції розповідають, що полісмени щоденно та цілодобово проводять профілактичні заходи, аби учасники руху не порушували ПДР, адже це суттєво впливає на стан аварійності.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром