Злочинців, які викрали лучанина, залишили під вартою

05 Квітня 2018, 15:17
Зловмисників залишили під вартою 1898
Зловмисників залишили під вартою

В апеляційному суді Волинської області вирішили залишити під вартою грабіжників, які силою вивезли місцевого жителя і побили.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Нагадаємо, у ніч на 25 березня троє зловмисників, двох з яких раніше вже притягували до кримінальної відповідальності (одного – за умисне вбивство) напали на лучанина поблизу житлового будинку на вулиці Гордіюк. Вони силою затягнули чоловіка у мікроавтобус та відвезли у село Городище-2 Луцького району, де живе один із викрадачів.

По дорозі лучанину натягнули на голову мішок, били та погрожували розправою.

Помістивши його у підвал, зловмисники відібрали кошти та мобільний телефон і, продовжуючи бити, вимагали дві тисячі доларів. При цьому, змусили написати розписку про отримання цієї суми у борг від одного з нападників, аби продемонструвати її потім батькам і забрати «свої» гроші.

Попри те, що вхід у підвал був зачинений і його охороняв собака бійцівської породи, скривджений чоловік зумів втекти. 

Двом затриманим нападникам нині інкримінують викрадення людини, грабіж та вимагання за відповідними статтями Кримінального кодексу України.

Захист підозрюваних не погодився із рішенням суду про затримання і подав апеляцію. Проте апеляційний суд прислухався до прокуратури і нападники надалі перебуватимуть під вартою.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром