Травнева: п'яна жінка побила п'ять автівок, але на неї не образились

05 Квітня 2018, 11:08
Автівка винуватиці ДТП 4833
Автівка винуватиці ДТП

Власники пошкоджених нетверезою панянкою припаркованих автівок не захотіли офіційного оформлення автопригоди, а деякі її навіть виправдовували.

Про це у Facebook повідомила прес-служба патрульних.

У ніч на четвер, 5 квітня, близько третьої години ночі патрульні отримали інформацію про те, що на вулиці Травневій у Луцьку (розташована перпендикулярно до вулиці Єршова) були пошкоджені припарковані автомобілі.

Екіпаж, який прибув на виклик, встановив, що п'ять автівок на парковці були пошкоджені легковиком KIA Ceed білого кольору, який завершив свій шлях, втаранившись у огорожу.

Як з'ясували правоохоронці, за кермом корейського хетчбеку перебувала 39-річна жінка. Вона пройшла перевірку на алкотестері: рівень алкоголю у її крові склав 1,44 проміле, що у 7 разів перевищує допустиму норму.

Цікавим є те, що власники пошкоджених транспортних засобів не захотіли офіційно оформлювати ДТП, а дехто, на подив патрульних, винуватицю автопригоди навіть виправдовував.

Як наслідок, порушниця отримала від правоохоронців два протоколи: за водіння у нетверезому стані та за вчинення дорожньо-транспортної пригоди. Побитий КІА патрульні евакуювали.

Читайте також: Винуватець потрійної ДТП у центрі Луцька був нетверезим

Вулиця Травнева
Вулиця Травнева

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром