Для учасників забігу на шпильках підготували цінні подарунки

04 Квітня 2018, 13:09
Забіг на шпильках 1999
Забіг на шпильках

Торгово-розважальний центр «ПортCity» організовує грандіозну подію – забіг на шпильках. Для усіх учасників, які візьмуть участь у марафоні, окрім грошових призів, підготували подарунки від партнерів.

У торгово-розважальному центрі «ПортCity» 29 квітня відбудеться благодійний забіг на шпильках, який пройде під гаслом «Проти раку грудей». Вже зараз можна зареєструватися на подію онлайн.

До організації заходу долучилися партнери, зокрема під час забігу подарунки отримують не лише переможці. Так, буде чимало номінацій, наприклад: найкреативніший образ, найвищі шпильки, наймолодший та найстарший учасник та інші. За перемогу вони отримають подарунки від магазину «Фокстрот». Серед призів – мультиварки, блендери, тостери, чайники та «Power Bank».

Під час забігу для учасників висота підборів має бути від 8 сантиметрів, сезонність – не важлива, тобто учасники самі мають змогу обрати: бігти у босоніжках, туфлях, чи чоботах. Усі зібрані кошти підуть на допомогу жінкам, що мають онкологічне захворювання молочних залоз. Призовий фонд становить 27 тисяч гривень.

Афіша заходу
Афіша заходу

 

Довідково:

Торгово-розважальний центр «ПортCity» разом з спортивним клубом «Лучеськ» та Благодійним фондом «СТОПРАК» організовують масштабну подію. Реєстраційний внесок – 50 гривень. Кожен учасник отримує брендову футболку та номер для забігу. Змагання відбудуться на дистанціях 500 та 100 метрів, окремо буде сформована чоловіча команда.

 Окрім того, під час заходу можна буде пройти безкоштовне обстеження у провідних лікарів та отримати консультацію й поради, як виявляти рак на ранніх стадіях.

Читайте також: У ПортCity задля благодійності бігатимуть на шпильках

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром