БК «Інвестор» працює з найкращим виробником опалювальних приладів – «Kermi»

04 Квітня 2018, 11:21
«Kermi» – це завжди затишок і прикраса інтер'єру 2395
«Kermi» – це завжди затишок і прикраса інтер'єру

Основа комфортного житла – тепло. Важливу роль у новій квартирі мають опалювальні прилади. Будівельна компанія «Інвестор» розпочала співпрацю з найкращим виробником батарей – «Kermi».

БК «Інвестор» влаштувала семінар-навчання для фахівців відділу продажу. Провести семінар запросили представників німецької компанії Kermi в Україні Володимира Рябця та Станіслава Опалінського, повідомляє сайт «Волинь24». 

ЧОМУ «KERMI» НАЙКРАЩІ?

Компанія «Kermi» – виробники опалювальних приладів з 50-річним досвідом. Виробництво розміщене у Німеччині. Радіатори від «Kermi» вже використовують у новобудовах від БК «Інвестор».

БК «Інвестор» надала перевагу цьому виробнику недаремно. На батареї від «Kermi» ви отримуєте гарантію 10 років та страхування, яке автоматично прив’язане до ціни за покупку.

«Вивчивши ринок опалювального обладнання, ми зрозуміли, що «Kermi» – найкращі. Ми співпрацюємо напряму з постачальниками німецького обладнання. Гарантія 10 років та страхування є лише у цієї компанії. Все, що пропонує «Kermi», гарно експлуатується. Є відгуки від клієнтів, які дуже задоволені і батареями, і теплою підлогою», – зазначає керівник відділу продажу БК «Інвестор» Вікторія Доманська.

На семінарі представники німецької компанії обговорювали з фахівцями «Інвестора» найрізноманітніші аспекти встановлення та роботи опалювального обладнання. 

Також, за версією «Маркетинг Аутсорсинг», «Kermi» визнані найбільш імпортованими європейськими радіаторами. Німецька якість гарантує довготривалий термін використання і енергоощадність.

Перелік продукції німецького виробника
Перелік продукції німецького виробника

До слова, радіатори «Kermi» на відміну від інших, нагрівають приміщення на 25% швидше за рахунок збільшення на 100% випромінювання тепла, економлять до 11% енергії, а відповідно і кошти на електроенергію та газ.

Зокрема, Володимир Рябець наголосив, що оптимальним рішенням для розподілу тепла, особливо в приміщеннях з великими заскленням, служать конвектори. «Kermi» пропонує підлогові конвектори. Відмінною рисою конвекторів «Kermi» є велика нагрівальна потужність та ретельно розроблений дизайн і функціональність. 

«Кожен продукт випробовують на тиск та герметичність. Також він легкий у монтажі та обслуговуванні», – доповнюють представники компанії.

Найбільш імпортовані європейські радіатори
Найбільш імпортовані європейські радіатори

ЕКО-ПРОДУКТ ТА НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ

Переваги батарей від німецького виробника у тому, що вони не тільки наповнюють приміщення теплом, але і служать прекрасним дизайнерським рішенням.

Сталеві радіатори відрізняються підвищеним енергозбереженням, збільшують якість прогріву приміщення, а також мають найвищі показники тепловіддачі за рахунок впровадження іноваційної технології Therm X2. 

«Інвестор шукав якісний продукт, відповідно, «Kermi» здатна задовільнити даний критерій. Я вважаю, що це дуже корисна, вигідна, а головне – правильна співпраця», – додає представник компанії Станіслав Опалінський.

Також зауважимо, що для фарбування приладів використовують виключно екологічну фарбу, яка не виділяє токсини та запаху при нагріванні приладу.

Незмінна німецька якість
Незмінна німецька якість

Станіслав та Володимир запевнили, що зупиняючи свій вибір на продукції компанії «Kermi», вибираєте якісні опалювальні прилади. Продукція «Kermi» – це завжди затишок і прикраса інтер'єру.

Представники компанії «Kermi» володимир Рябець і Станіслав Опалінськи
Представники компанії «Kermi» володимир Рябець і Станіслав Опалінськи

Читайте також: Даньшина: продають яскравий кольоровий таунхаус

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром