У Гіркій Полонці – «ваговий» скандал

03 Квітня 2018, 02:33
Машина заїжджає на ваги 8249 Джерело: ТелеграфЪ
Машина заїжджає на ваги

Відмінність у вазі майже у дві тонни та штраф у  майже три тисячі гривень. Транспортна інспекція заробляє гроші на водіях вантажівок.

Про це інформує Sfera-TV.Lutsk.

Порушення зафіксували у селі Гірка Полонка: на пункті зважування автомобілів, працівники інспекції склали протокол на водія товариства з обмеженою відповідальністю «ЕЛТРАНС», який надавав послуги ТзОВ «Україна-БАЇВ».

У автомобіля, за кермом якого був Віктор Новицький виявили перевантаження на понад дві тонни.  

 

Та водію це обвинувачення виявилось дивним, адже перед відправленням від проходив усі необхідні процедури і ніяких порушень не було.

Директор підприємства ТзОВ «Україна-БАЇВ» Ігор Павлович був здивований таким свавіллям збоку укртрансінспекції, тож попросив підтримки у голови обласної організації Аграрної партії України  Ігоря Волошенюка.

Разом з водієм головний аграрій області поїхали на найближче підприємство, щоб повторно зважити автомобіль.  Вагарі ТзОВ «Волинь – Зерно – Продукт» зважили вантажівку та надмірної ваги не виявили.

Ваги «Волинь – Зерно – Продукт» справні та мають усі документи, які підтверджують їх роботу. Це підтверджує головний інженер Петро Войтович.

Після того, з новими результатами зважування, поїхали у Гірку Полонку аби повторно зважити автомобіль, але отримали відмову. Інспектори пояснюють своє рішення завченими фразами з витягів проектів рішень, а документів про повірку ваг та введення в експлуатацію не знаходять, змогли показати лише сертифікат від виробника ваг.

Під’їхав на місце події і головний транс інспектор Володимир Степанов та на прохання повторно зважити автомобіль також відреагував негативно, вочевидь, підозрював про приховані схеми своїх підлеглих.

На місце поста  транспортної інспекції Ігор Волошенюк  викликав поліцію, старший лейтенант патрульної поліції Федір Домальчук зазначив, що наразі слідство отримало безліч доказів та свідків, тож їх опрацювання займе приблизно два дні.

Отакий якісний контроль здійснює державна установа транспортна інспекція. На рівному місці правомірно перевозячи вантаж, ви можете отримати протокол та штраф на чималу суму.

Читайте також: Як обрати сімейного лікаря

Читайте також: 12 історій Луцького замку від школярів

Читайте також: Які луцькі заклади увійшли у ТОП-100 кращих шкіл України

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром