У РЦ «Промінь» – великий «сольник» гурту «B&B Project»

02 Квітня 2018, 14:08
B&B Project вперше у Луцьку 4746
B&B Project вперше у Луцьку

«B&B Project» – український колектив, який популяризує народні інструменти – бандуру та баян.

20 квітня, вперше у Луцьку, у рамках всеукраїнського туру «B&B Project», відбудеться великий сольний концерт гурту в РЦ «Промінь». Думаєте, «Metallica» на бандурі – це неможливо? Приходьте на виступ та переконайтеся, що це не так!

«B&B Рroject» – це гурт, який у новому світлі відображає традиційні народні інструменти – бандуру та баян. В українському суспільстві склалась думка, що ці інструменти зараз не надто популярні, і музиканти колективу взяли собі за мету  повернути їм цю популярність. Перший кавер гурту зібрав за тиждень біля 300 000 переглядів на YouTube.

На концерті прозвучать зовсім нетипові композиції для народних інструментів: класика в сучасній обробці, саундтреки, кавери, авторська музика, дабстеп, рок, гранж, клубна музика, фанк та багато іншого.

Колектив існує з 2015 року і за цей час встиг побувати з сольними концертами в багатьох містах України, зоні АТО, на НСК «Олімпійський», різноманітних фестивалях, був музичним оформленням Українського Дому в Давосі (Швейцарія), а також виступив у багатьох інших країнах світу (Польща, Катар, Хорватія, Франція, Нідерланди).

 Їхні композиції неодноразово потрапляли в чарти світових радіостанцій. Постійні експерименти та подання музичного матеріалу в сучасному світлі – це основний принцип музикантів. Відвідавши концерт «B&B project», Ви назавжди зламаєте стереотипи щодо українських народних інструментів! 

Учасники гурту: 

Бандуристка – Тетяна Мазур 
Баяніст – Сергій Шамрай 
Ударні – Костянтин Марко 
Електро-контрабас – Денис Стефанко

Більше про гурт дізнавайтеся у соцмережах YouТube та Facebook.

Квитки на концерт доступні за посиланням.

Тур до 3-річчя гурту
Тур до 3-річчя гурту

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром