Розповіли подробиці потрійної ДТП у центрі Луцька

01 Квітня 2018, 19:17
Пошкоджена автівка через нетверезого водія 3193
Пошкоджена автівка через нетверезого водія

Патрульні затримали нетверезого водія, який створював аварійні ситуації на дорозі та пошкодив чужі автомобілі.

Про це йдеться на сторінці патрульних у Facebook.

Нагадаємо, що у Луцьку поблизу одного з розважальних центрів 1 квітня близько 14: 50сталося одразу три дорожньо-транспортних пригоди.

Екіпаж патрульних помітив на кільці біля проспекту Василя Мойсея Daewoo Matiz, водій якого порушив правила дорожнього руху, не надавши перевагу в русі. Полісмени прослідували за ним, аби зупинити і оформити постанову. Однак водій-порушник почав здійснювати незрозумілі маневри на дорозі, створюючи аварійні ситуації та змушуючи інших екстренно гальмувати й змінювати напрямок руху.

«В якийсь момент він на швидкості виїжджає на зустрічну смугу, вдаряє Volkswagen, якого відкидає в Mercedes. Сам Daewoo Matiz влетів на кільце, на бордюр, у нього вирвалось переднє ліве колесо. Інші автомобілі також зазнали значних пошкоджень: у Volkswagen відірвався задній міст і два колеса, а в Mercedes відлетів передній бампер, пошкодились фари. Дивом у ДТП ніхто не постраждав», – розповів інспектор Патрульної поліції Волині Дмитро – один з очевидців автопригоди.

39-річного порушника освідували в наркодиспансері: мав 1, 05 проміле алкоголю в крові, що в понад 5 разів вище допустимої норми.

На нього оформили чотири адміністративні матеріали: за керування в стані сп’яніння, створення аварійної обстановки, вчинення ДТП, відсутність реєстраційних документів і поліса страхування.

Відірване колесо
Відірване колесо


В автівки відірвані колеса
В автівки відірвані колеса

Читайте також: На кільці біля «Променя» – одразу три ДТП

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром