Відродження: затримали неадекватного водія

05 Березня 2016, 18:13
1484

Близько 7 години ранку, 5 березня, патрульні помітили в районі проспекту Відродження на заправці Джип Гранд Черокі з литовськими номерами.

Біля авто стояв чоловік та розпивав алкоголь, потім сів за кермо і рушив у напрямку с. Липини. Патрульні поїхали за ним, зупинили, йдеться на сторінці патрульних у Facebook.

Водій поводився неадекватно, кричав, погрожував, телефонував до когось, казав, що все «порішає», лаявся. Мав виражені ознаки сильного алкогольного сп’яніння, однак від перевірки на драгері відмовився. З ним була пасажирка, яка також поводилась неадекватно і чіплялась до патрульних та ображала їх.

У результаті на водія склали протокол за ст. 130 (кермування в нетверезому стані) та постанову за ст. 126 (водіння без страхового полісу) КУпАП. Машину евакуювали на штрафмайданчик.

Загалом за ніч патрульні опрацювали 65 викликів, склали 9 протоколів та 4 постанови - за дрібне хуліганство та непокору вимогам поліції, 3 протоколи – за водіння в нетверезому стані.

Очевидно, громадяни вже почали відзначати 8 березня заздалегідь. Тож патрульна поліція закликає лучан бути законослухняними і святкувати з розумом.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром