Юлія Вусенко очолила луцьку «Самопоміч»

30 Березня 2018, 17:15
Юлія Вусенко 5556
Юлія Вусенко

Юлія Вусенко тимчасово виконуватиме обов'язки голови луцького осередку «Самопомочі», а її місце в обласній організації займе Тетяна Острікова.

Про це йдеться у заяві очільника всеукраїнського виконкому партії, інформує сайт ВолиньPost.

У п'ятницю, 30 березня, керівництво «Об’єднання «Самопоміч» прийняло рішення призначити виконувачем обов'язків голови обласнї організації партії на Волині нардепа Тетяну Острікову. Вона замінила Юлію Вусенко, оскільки та планує більше уваги приділити роботі у Луцькраді, крім того, вона виконуватиме обов'язки очільника міського осередку «Самопомочі».

Олег Лаврик – голова виконкому партії – зазначив, що таке рішення прийняли, врахувавши ситуацію, що склалась у Луцькраді і бажання Юлії Вусенко приділяти більше уваги роботі у місті. Він нагадав, що у минулому році «корупційна більшість» луцьких депутатів проголосувала за звільнення Вусенко з посади секретаря міськради, і на сьогоднішній день вже є кілька судових рішень, згідно з якими її мають поновити на посаді. Крім того, існує проблема виборів нового міського голови: Верховна Рада ніяк не може визначитись з датою проведення.

«Знаючи ділові риси Юлії Вусенко та розуміючи необхідність підтримувати та розвивати сильну фракцію у міській раді, виконавчий комітет партії підтримав пропозицію про складення повноважень керівника обласної організації «Самопомочі», – зауважив Олег Лаврик.

Тож до наступних зборів волинського осередку партії обов'язки голови організації буде виконувати Тетяна Острікова. Так само і виконувачем обов'язків луцької організації – до наступних зборів – виконуватиме Юлія Вусенко, оскільки термін перебування на посаді її попередника, Тараса Шляхтича, завершився.

Читайте також: Трубою по голові: напали на чоловіка Юлії Вусенко

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром