Луцька горілка підкорює Європу

30 Березня 2018, 15:57
«Старожитня» завойовує Європу 5203
«Старожитня» завойовує Європу

Горілка, вироблена у Луцьку, знайшла вихід на ринки Європи і вже користується там попитом: зокрема, у німецьких магазинах її купують по чотирнадцять євро за пляшку.

Про це розповів Денис Шмаров – директор Луцького МПД ДП «Укрспирт», повідомляє сайт «Волинь24».

За словами керівника підприємства, зараз у Німеччину вже постачається луцька «Старожитня», слідом за нею європейців познакйомлять з «Нашею волею». Зокрема, познайомити німців з більш широким асортиментом луцкої продукції планують на великому ярмарку, який незабаром відбудеться у цій країні.

Денис Шмаров додав, що наступною країною, яка познайомиться з волинською горілкою, має стати Іспанія – принаймі, менеджери вже проводять перемовини з місцевими компаніями.

Щодо України – продукцію луцького заводу вже можна побачити на полицях супермаркетів не лише Волині, а й Львівщини, Рівненщини й Тернопільщини. Директор підприємства додав, що планує постачати продукцію по всій Україні, а до кінця цього року луцька горілка повинна зайняти принаймі 5% ринку, що, запевнив він, немало.

Найпопулярнішими марками горілки, яку роблять у Луцьку, зараз є «Старожитня» і «Наша воля», а волиняни особливо полюблять «Віче» – ця марка має довгу історію, хоч деякий час її у Луцьку не випускали. 

Серед переваг продукції – те, що для виготовлення напоїв використовують лише натуральні інгридієнти:

«За 70 років існування підприємства не вироблялась горілка зі штучними ароматизаторами чи іншими речовинами», – пояснив Денис Шмаров. 

Це, а також той факт, що український спирт є одним з найкращих у світі, і робить волинську горілку конкурентоспроможною на ринках Європи. Доказом цього є позитивні відгуки європейських партнерів луцького заводу.

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром