Луцький виш пропонує отримати європейський диплом за українськими цінами і без сертифікатів ЗНО

30 Березня 2018, 14:46
Зарахування на навчання без сертифікатів ЗНО 11305
Зарахування на навчання без сертифікатів ЗНО

Наближається літо – це пора не лише відпусток і спекотних сонячних днів. Це пора, коли приймається важливе рішення щодо майбутнього, а саме вступу у вищий навчальний заклад для здобуття професії. Професії, яка дасть можливість успішно жити будуючи кар’єру, реалізуючись в роботі.

Багато цікавих і привабливих пропозицій є на ринку освітніх послуг. Українські і закордонні виші пропонують перспективні спеціальності, програми розвитку, дозвілля для захоплюючого студентського життя. Здобуття українцями вищої освіти в навчальних закладах Європейського Союзу стає все більш актуальним в сучасному освітньому просторі.

Особливо привабливими є пропозиції  здобути вищу освіту у навчальних закладах Польщі. Зарахування на навчання без сертифікатів ЗНО, бажання отримати європейський диплом для подальшого працевлаштування, самостійність студентського життя, відчуття свободи в переміщенні Європою – все це є цікавим сучасній молоді при виборі навчального закладу.

Вступивши на навчання в польський навчальний заклад, українські студенти можуть зіткнутися з певними труднощами, які важко відразу подолати. Це елементи адаптації до країни з іншою системою освіти: незнання польської мови, неготовність вчитися більш самостійно, отримання диплому, який для працевлаштування і продовження навчання в Україні необхідно визнати у Міністерстві освіти і науки України, а працевлаштуватись у Польщі досить складно з огляду на рівень безробіття місцевого населення тощо.

Проте незнання або неусвідомлення цих проблем  можуть призвести до непоправних наслідків. Першими почали піднімати ці питання батьки дітей, які прагнуть вчитись за кордоном. Вони побачили, що ні процес навчання, ні результат не задовольняють затрачених зусиль і фінансів.

Студентам подобається неконтрольований процес навчання і вони не задумуються над своїм професійним майбутнім. Неготовність до самостійного, свідомого підходу до навчання, призводить до того, що вони вчаться на невисокому рівні, не завжди успішно захищають випускну роботу  і, відповідно, виникають труднощі з отриманням диплому.

Батьки розуміють, що потрібно якимось чином завершити навчання, адже переведення в український виш – це нові труднощі  і вони платять все більше і більше грошей. Як результат, потрачено багато зусиль, коштів і часу, а результату мало.

В кращому випадку – це сезонні роботи на полі або роботи на будівництві в Польщі. Тому, щоб уникнути не зовсім привабливих наслідків від рожевих проспектів агітаторів на навчання в польських закладах, потрібно виважено приймати рішення і реально дивитись в майбутнє.

Усвідомлення того, що уникнути входження польських навчальних закладів в освітній простір України нереально, призвело до того, що у Волинському інституті економіки та менеджменту налагоджено співпрацю з польськими навчальними закладами, створено спільну українсько-польську програму підготовки бакалаврів «Крок до євроінтеграції», яка успішно працює вже більше п’яти років і дає можливість українським студентам отримати диплом польського навчального закладу, навчаючись в Україні за спільними навчальними планами.

«Крок до євроінтеграції»
«Крок до євроінтеграції»

 

Найбільш актуальними є економічні та управлінські спеціальності: 

  • «Менеджмент туристичної індустрії»
  • «Менеджмент готельної справи»
  • «Інформаційні технології в управлінні»
  • «Менеджмент безпеки підприємства»

ТРИВАЛІСТЬ НАВЧАННЯ – ТРИ РОКИ

Особливістю цієї програми є те, що тривалість навчання лише три роки. В навчанні основний акцент роблять на фахові дисципліни, які чітко відповідають освітньо-професійній програмі спеціальності.

Цей стандарт підготовки бакалаврів у Європі дає можливість українським студентам швидше отримати вищу освіту, швидше почати працювати і здобувати професійний досвід.

А з огляду, що є три форми навчання (денна, заочна і дуальна (з елементами дистанційної форми навчання), то професійний досвід можна отримувати і під час навчання.

 ДОСВІД РОБОТИ МОЖНА ОТРИМУВАТИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ЗА КОРДОНОМ

У межах навчального процесу для підкріплення теоретичних знань практичними навиками, гарантують проходження практики в готельно-ресторанних комплексах Туреччини, Болгарії, Словаччини.

Студенти протягом трьох років кожного літа можуть виїжджати на практику, отримувати практичний досвід ведення бізнесу, управління персоналом, фінансами на підприємствах за кордоном, заробляти гроші на оплату за навчання та особисті потреби, і після завершення практики отримати Сертифікат для подальшого працевлаштування.

Заробітна плата під час стажування становить від 400 до 600 доларів. За півроку, за умови, що проживання і харчування є безкоштовними, можна заробити пристойну суму, відпочити, отримати багато гарних вражень і знайти нових друзів з різних куточків Європи.

А ГОЛОВНЕ –  Є МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДИПЛОМ ЗА УКРАЇНСЬКИМИ ЦІНАМИ

2000 зл - Денна форма навчання

1600 зл - Заочна форма навчання

1300 зл - Дуальна система навчання (з елементами дистанційного навчання)

ЦЕ ДУЖЕ ПРИЙНЯТНІ ЦІНИ НА РИНКУ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ І ВОНИ ПРИРІВНЮЮТЬСЯ ДО ЦІН В УКРАЇНСЬКИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ

А якщо порівняти з тим, що в українських закладах навчання триває чотири роки, то ціна за три роки навчання на українсько-польській програмі «Крок до євроінтеграції» стає взагалі доступною!

Ця програма є інноваційною та передбачає:

  •  якісну підготовку фахівців за міжнародними стандартами,
  •  поглиблене вивчення англійської і польської мов,
  •  адаптацію за кордоном шляхом проходження практик і семестрового навчання,
  •  сприяння в працевлаштуванні та можливість навчання в провідних бізнес-школах України та Європи.

Студенти протягом трьох років кожного літа можуть виїжджати на практику, отримувати практичний досвід ведення бізнесу
Студенти протягом трьох років кожного літа можуть виїжджати на практику, отримувати практичний досвід ведення бізнесу

ВСТУП ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ СПІВБЕСІДИ НА ОСНОВІ АТЕСТАТУ ПРО СЕРЕДНЮ ОСВІТУ

СЕРТИФІКАТИ ЗНО НЕ ВИМАГАЮТЬ

Під час навчання протягом одного семестру студенти мають можливість вивчати фахові дисципліни у навчальному закладі СЛОВАЧЧИНИ. Навчання здійснюється англійською мовою. Вивчені предмети зараховуються до навчального плану підготовки бакалавра.

За якісне навчання, активність у науковій та громадській роботі студенти можуть претендувати на СТИПЕНДІЮ.

Для отримання стипендії необхідно виконати наступні вимоги:

  • середній бал навчання 4,75 і вище;
  • участь у конференціях, перемоги на олімпіадах;
  • участь у студентському житті, громадських заходах, волонтерстві.

Випускники україно-польської програми «Крок до євроінтеграції»:

- здобудуть європейський диплом ступеня «бакалавр» економічної спеціальності польського навчального закладу, який визнається більше ніж у 150 країнах світу;

- отримають сертифікати про проходження закордонних практик, які будуть підтвердженням першого досвіду при працевлаштуванні;

- отримають сертифікати про проходження семестрового навчання у навчальному закладі Словаччини, які підтвердять якість підготовки фахівця;

- за бажанням продовжать навчання на здобуття ступеня «магістр» в українському навчальному закладі та отримають диплом державного зразка;

- опанують англійську і польську мову на рівні ділового спілкування;

- здобудуть інноваційні знання, вміння і досвід у веденні бізнесу за кордоном;

- розширять коло спілкування, познайомляться з новими людьми з різних країн Європи;

- зможуть працевлаштуватись або відкрити власну справу в Україні або за кордоном.

 

Волинський інститут економіки та менеджменту

м. Луцьк, вул. Електроапаратна, 3

Телефони для довідок: (050) 678-06-90; (050) 542-72-83

e-mail: [email protected]

www.viem.edu.ua

www.facebook.com/viem888

Коментарі
15 Травня 2018, 20:15
Який середній бал ,для вступу?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром