Луцькі «тролейбусники» використовують валідатори тільки «для себе»

29 Березня 2018, 17:30
Тролейбуси у Луцьку 2703
Тролейбуси у Луцьку

У лyцьких трoлейбусах все ще можна помітити валiдатори, від яких через їх неефективність відмовилося управління електротранспорту.

Один із постійних читачів Район.Луцьк зателефонував до редакції зранку у четвер, 29 березня. Він повідомив, що валідатори у луцьких тролейбусах, очевидно, працюють, адже на маршруті №9, яким він їхав на роботу з проспекту Відродження на вулицю Дубнівську, працівники ЛПЕ користувалися таким для обліку пасажирів. 

Раніше наші журналісти з'ясували, що, на думку очільника підприємства електротранспорту, придбані за мільйон гривень валідатори для обліку пасажирів у транспорті неефективні, та не дозволяють правильно обрахувати кількість пасажирів. І що для того, аби автоматизувати облік у тролейбусах, потрібно запровадити термінали та електронний квиток.

Ми зателефонували до директора підприємства елетротранспорту Володимира Пуца. У коментарі він пояснив, що валідатори і надалі продовжують лежати на полиці в управлінні. Їх використовують хіба що один раз в день в оборотний рейс, аби «для себе» обрахувати кількість пасажирів.

Валідатори «живуть» тут
Валідатори «живуть» тут

За останніми їх обрахунками, громадським електротранспортом у місті користуються 75% пільговиків та 25% пересічних громадян. 

Читайте також: «Краще менше, але з України»: у Луцьку сперечаються, де закупляти тролейбуси.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром