«УКРОПівці хочуть тримати освітян під жорстким контролем», – експерт ЦРУ

29 Березня 2018, 17:07
Сергій Григоренко 2783
Сергій Григоренко

Експерт ЦРУ розповів, що влада не надає автономію освітнім закладам Луцька, хоча це потрібно робити згідно з новим Законом «Про освіту».

Про це Сергій Григоренко розповів під час прес-конференції щодо освіти в місті у четвер, 29 березня.

За словами експерта, у низці міст України почали поступово впроваджувати положення нового Закону України «Про освіту», надаючи автономію окремим закладам (як, до прикладу, у Рівному). А, наприклад, у Львові, каже Григоренко, почали надавати автономію дошкільним і шкільним навчальним закладам ще кілька років тому.

«На жаль, Луцьк досі, через більш як півроку після прийняття Закону України «Про освіту»,  ніяк не долучився до новацій в освітній галузі. Ні міська рада, ні управління освіти навіть не провели публічних обговорень з цього приводу, і жодним чином не озвучили своє бачення щодо реформи освіти в місті. Вочевидь, нинішня укропівська влада з прицілом на найближчі вибори міського голови і депутатів бажає й надалі далі тримати освітян під жорстким адміністративним контролем і використовувати їх у виборчому процесі на свою користь», – зауважив Григоренко.

Читайте також: Експерт ЦРУ розповів, як брехав Ігор Поліщук щодо тарифів за проїзд

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39