Луцька «Волинь» поступилася у Черкасах

29 Березня 2018, 09:14
«Волинь» поступилася у важливому матчі Першої ліги 2035
«Волинь» поступилася у важливому матчі Першої ліги

Команда Віктора Богатиря програла аутсайдерам Першої ліги з «Черкаського Дніпра».

Обидві команди повинні були розпочати футбольний рік ще 18 березня в очному поєдинку, однак тоді Черкаси були не готовими підготувати футбольне поле належним чином та погодилися перенести гру на десять днів. Тоді спортивний директор «Волині» Валентин Кошельник казав, що луцький клуб міг просто приїхати, вийти на поле та заробити «технічні» три очки, однак такі перемоги «червоно-білим» не потрібні. Як виявилося, три очки з цієї ситуації здобули якраз наші суперники…

Читайте також: У Луцьку – футбольна Вербна неділя

Справу зробив шокуючий початок матчу, коли черкащани відзначилися двома швидкими голами. Спочатку «заснув» центр захисту, який дозволив новачку «дніпрян» Роману Локтіонову з лінії штрафного майданчика без перешкод точно пробити по воротах Віталія Неділька. А на 16-й хвилині у голкіпера «Волині» взагалі не було ніяких шансів – після удару Максима Зеленевича «кулястий» полетів прямісінько у дальній верхній кут воріт «Волині». Ось тільки ця атака «Черкаського Дніпра» розпочалася з грубої помилки капітана лучан Олександра Чорноморця, який віддав геть неточну передачу на Павла Гордійчука.

Незважаючи на важке черкаське поле, волиняни намагалися вести себе по-господарськи, забравши м’яч до своїх ніг. Утім, дивідендів з такого контролю було небагато. Велика кількість стандартних положень, які у виконанні «Волині» були такими небезпечними у суботньому протистоянні з «Нафтовиком», не призвела бодай до одного дійсно гострого гольового моменту, тож на перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь господарів поля.

Ще до «антракту» Віктор Богатир випустив замість Рудольфа Сухомлинова Сергія Петька, а на другий тайм на полі з’явилися Сіаваш Хагназарі та автор переможного голу у минулому турі – Андрій Яковлєв. Однак, їх активності вистачило лише на нову порцію небезпечних штрафних ударів та декілька жовтих карток для футболістів «Черкаського Дніпра». Яковлєв усе ж скоротив відставання від суперників у рахунку, однак зробив це на першій доданій хвилині до основного часу, тому врятувати поєдинок лучани так і не змогли.

2:1 – «Волинь» та її амбіції жорстко повернули у бік реалій та показали, що вибороти право на збереження прописки у Першій лізі буде дуже складно. Виправляти ситуацію «Хрестоносцям» доведеться у двох поспіль домашніх поєдинках – проти «Сум» (1 квітня) та «Кременя» (6 квітня). Тоді й можна буде по-справжньому окреслювати перспективи «Волині» у цій нелегкій боротьбі.

Черкаський Дніпро – ВОЛИНЬ 2:1 (Локтіонов, 8, Зеленевич, 16 – Яковлєв, 90+1)

Склад «Волині»: Неділько – Сухомлинов (Петько, 43), Болденков, Гордійчук, Чорноморець – Сафонов (Сіаваш, 46), Курко – Страшкевич, Скоблов, Зарічнюк – Івашко (Яковлєв, 46).

Читайте також: «Волинь» спробує піднятися у таблиці Першої ліги

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром