Починаючи з одягу, завершуючи якісними інвалідними колясками: до Луцька завітали німецькі благодійники

29 Березня 2018, 01:00
Допомога від Червоного Хреста 3785 Джерело: Волинські Новини
Допомога від Червоного Хреста

Медичне обладнання, шкільні дошки і не тільки: привезли на Волинь благодійники з Німеччини.

Волонтери почали співпрацювати із Волинською організацією «Червоний хрест» ще у 2016-му році. Про це інформує Sfera-TV.Lutsk.

Німецькі колеги приїжджають на Україну двічі в рік, - каже заступник голови осередку в окрузі Арвайлер  – Бернард Шрікер.

«З 2006-го року наша організація Товариство Червоного Хреста з округу Айварле, два рази в рік ми приїжджаємо на Волині у місто Луцьк привозимо гуманітарну допомогу».

За роки співпраці, Волинь отримала гуманітарної допомоги на суму понад 400 тисяч гривень, а сімей із соціальними проблемами забезпечили на майже 800 тисяч гривень.

Починаючи з одягу, завершуючи якісними інвалідними колясками:  Бернард Шрікер розповів, що найчастіше везуть в Україну.

«Це різні речі, в першу чергу для лікарень: функціональні ліжка, тумбочки, медичне обладнання. Також дошки для шкіл, парти, стільці. Привозимо і одяг, речі необхідні для старших людей, такі як інвалідні коляски, усе це тут потрібне».

Німецькі волонтери щиро та активно допомагають українцям. Інколи, речі, які привозять з-за кордону, до прикладу інвалідні коляски, стають рятівними для волинян.

І це не дивно, бо якщо в Україні не можуть на достатньому рівні забезпечити громадян усім необхідним, то така допомога стає необхідною.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром