Конкурси, проблеми лучан та обслуговування доріг: у міській раді обговорили поточні питання

28 Березня 2018, 01:44
Луцька міська рада 1715
Луцька міська рада

«Конкурс дуже підвищує довіру до влади, посилює якість життя в своєму місті та підвищує відповідальність за його розвиток. Також свідчить про відкритість нашої влади до лучан і, скажемо так, ми повертаємось до лучан правильною стороною», – Сергій Омельчук.

Саме так на сьогоднішній оперативній нараді в Луцькій міській раді доповідав заступник директора департаменту економічної політики. Про це йдеться у сюжеті Sfera-TV.Lutsk.

Мова йшла про конкурс громадських ініціатив і виділила міська влада лучанам на таку добру справу, як то кажуть з панського плеча, аж 500 тис.грн. Тобто за ці кошти ви можете зробити, наприклад , благоустрій району чи вулиці, якщо, звичайно, їх вистачить.

Прозвітувала на нараді про звернення громадян в групу оперативного реагування «15-80» і директор ЦНАПу Лариса Карпяк.

«В групу оперативного реагування 1580 надійшло 1573 звернення, варто зазначити, що з кожним періодом кількість звернень, які стосуються надання інформації-консультації, зростає. Приємно, що зменшується кількість звернень щодо проблемних питань».

Про виконання поставлених завдань і розповів директор департаменту ЖКГ Юрій Крась. Зокрема, про цілодобове чергування спецтехніки на базі «Луцькспецкомунтранс», яке було передбачене при несприятливих погодних умовах, - запевняв, Юрій Крась, звітуючи про прибирання міста в зимовий період .

«Для утримання тротуарів та дворових територій у зимовий період житлово-комунальними підприємствами було задіяно 13 тракторів, прибирали вулиці та зупинки громадського транспорту 90 двірників, використали 215 ящиків щебенево-соляної суміші»

Хоча ми пам’ятаємо зимові снігопади і як комунальники розчищали дороги і тротуари від снігу.

Читайте також: Разом зі снігом сходить і асфальт: екскурс по весняних дорогах Луцька

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром