Vivienne Mort поділяться «Досвідом» у Луцьку

26 Квітня 2018, 16:43
Даніела Заюшкіна - солістка гурту 5375
Даніела Заюшкіна - солістка гурту

Радісна новина для поціновувачів якісної української музики – Vivienne Mort вирушають у всеукраїнський тур на підтримку нового повноформатного альбому «Досвід», що побачив світ 19 лютого.

Луцьк почує гурт у повному складі та з новим альбомом вже наступного тижня, 27 квітня, о 19:00, у РЦ «Промінь»!

Глибокі змістовні тексти, сміливий відвертий стиль виконання, справжня краса музики, проникливий ніжний голос та артистизм вокалістки роблять кожен концерт Vivienne Mort унікальним, а сильний емоційний зв'язок між артисткою та слухачем надовго лишається в пам'яті яскравим спогадом і важливим досвідом.

Сьогодні творчість Vivienne Mort люблять та тепло сприймають не тільки в Україні, а й за кордоном, зокрема у Польщі, де гурт мав три концертних тури.

На живих концертах гурт активно співпрацює з художником по світлу Максимом Заком, який уважно вслуховується в драматургію кожного треку і посилює ефект театральності, яким славляться виступи Vivienne Mort.

«Хочеш, щоб навколо всі любили, були вільні та щасливі – дай їм приклад. Це і буде твій досвід», – коротко прокоментувала вихід нового лонгплею вокалістка Даніела Заюшкіна.

Невимушені та чарівні, чуттєві та безмежно талановиті, вразливі та вражаючі, кожен свій виступ Vivienne Mort проводять на межі емоцій. Їх люблять і їм довіряють.

На їхні концерти приходять, щоб позбутися зайвих сліз, зайвих слів, відчути себе знову чесним з собою і почути, що все буде добре.

27 квітня, 19:00, РЦ «Промінь». До зустрічі!

Квитки ціною від 150 гривень можна придбати у касі РЦ «Промінь» або онлайн.

  • Зустріч концерту на сторінці у Facebook.
  • Зустріч концерту на сторінці у ВК.
  • Довідки за телефоном: (063) 733 22 28


 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024