Шопена: рятувальники готові долати пожежі на заповнених людьми об`єктах

27 Березня 2018, 16:21
Розвідники газодимозахисної служби 2034
Розвідники газодимозахисної служби

Луцькі вогнеборці провели навчання з гасіння пожеж у місцях з масовим перебуванням людей.

Про це повідомила прес-служба рятувальників на сайті УДСНС.

У вівторок, 27 березня, бійці двох пожежно-рятуальних частин і частини спецтехніки взяли участь у тактико-спеціальних навчаннях, які керівництво пожежників влаштувало з метою відпрацювання навичок при пожежах у будівлях, де перебуває велика кількість людей. 

За легендою, полум'я охопило актову залу на восьмому поверсі будівлі ГУ Статистики на вулиці Шопена у Луцьку. Першими до ліквідації загоряння приступили представники добровільної пожежної дружини управління, а адміністрація, в свою чергу, віддала наказ про знеструмилення будівлю і оголосила про евакуацію.

За умовами навчань, на час прибуття професійних вогнеборців, пожежа охопила значну площу, приміщення були заповненні продуктами горіння, полум'я вже погрожувало руйнуванням несучі конструкції.

Першими в «охоплену полум'ям» будівлю для проведення розвідки увійшли бійці газодимозахисної служби. Вони ж виявили умовно потерпілого від диму чоловіка і вивели його на вулицю, де передали лікарям. Після цього рятувальники зайнялися локалізацією і ліквідацією полум'я.

Крім того, у рамках навчань пожежники провели інструктаж працівників управління з користування вогнегасниками і закріпили набуті знання практикою.

Читайте також: Теремно: вогнеборці гасили пожежу у сауні близько години

Рятувальники знайшли «потерпілого»
Рятувальники знайшли «потерпілого»

Чоловіка евакуювали
Чоловіка евакуювали

Пересувний штаб пожежників
Пересувний штаб пожежників

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром