Глушець: п'яний водій заснув за кермом легковика на «бляхах»

27 Березня 2018, 14:40
Перевірку проходити він відмовився 2962
Перевірку проходити він відмовився

Нетверезого водія, якого патрульні затримали у центрі міста, приїхала підтримати «група підтримки» після його допису про «незаконні» дії правоохоронців у соцмережі.

Про це у Facebook повідомила прес-служба патрульних.

У вівторок, 27 березня, близько 10:00, інспектори помітили на вулиці Глушець у Луцьку припаркований з порушеннями легковик Mercedes сріблястого кольору на польських «бляхах». На перший патрульних погляд водій спав за кермом, втім, він помітив правоохоронців і спробував рушити з місця, але був зупинений патрульними.

При спілкуванні з порушником поліцейські виявили в нього зовнішні ознаки сп'яніння і запропонували чоловіку пройти перевірку на алкотестері. Чоловік від цієї пропозиції відмовився у присутності двох свідків.

Патрульні перевірили документи водія і помітили, що його посвідчення має ознаки підроблення, тож на місце викликали слідчо-оперативну групу. Як з'ясували правоохоронці, порушник був позбавлений права керування автотранспортом на п'ять років у 2014 році.

У прес-службі зауважили, що на місце інциденту прибула «група підтримки» порушника, після того, як він повідомив про своє «незаконне» затримання у соцмережі. Втім, вони там не затримались,  і поїхали після того, як переконались у законності дій поліції.

Як наслідок, 30-річний водій отримав від патрульних два адмінматеріали, а його автівку забрав з місця події родич. Посвідчення водія в порушника вилучили слідчі Нацполіції.

Читайте також: Шевченка: патрульні зупинили п'яного і злого водія

Автомобіль порушника
Автомобіль порушника

Водій задрімав за кермом
Водій задрімав за кермом

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39