Голова ОДА побажав відправити водія-скандаліста в АТО

26 Березня 2018, 13:45
Олександр Савченко 4337
Олександр Савченко

Новопризначений голова облдержадміністрації Волині захотів поставити «під штик» водія маршрутки, який не схотів безкоштовно провезти атовця і влаштував з цього приводу скандал.

Про це стало відомо у понеділок, 26 березня, на «оперативці» у ВОДА, повідомляє сайт «Волинь 24».

Нагадаємо, на початку березня у Луцьку в маршрутному таксі №3 трапився скандал між водієм та учасником бойових дій: шовер заявив, що у салоні забагато пільговиків, влаштував «істерику» і порвав посвідчення атовця.

Цим випадком зацікавився Голова ОДА Олександр Савченко: він запитав у присутніх посадовців, як був покараний скандаліст. 

Втім, чіткої відповіді він не отримав – керівник «Укртрансбезпеки» області Віталій Конончук пояснив, що він лише два тижні, з 12 березня, займає свою посаду, тож інформацією не володіє. Така відповідь очільника ОДА не влаштувала, оскільки, мовляв, він і сам на новій посаді з минулої п'ятниці.

Після цього головний «трансбезпечник» області проінформував присутніх, що перевірка, яку провели «попередники», порушень у діях водія не виявила. Крім того, як з'ясувалось, колишній керівник «Укртрансбезпеки» нині займає посаду заступника Конончука.

Це обурило Олександра Савченка настільки, що він назвав ситуацію, що склалася, маразмом, і пообіцяв обох відправити в армію.

Читайте також: Oлександр Cавченкo розкритикував роботу чиновників ОДА

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром