Головний медик міста розповів, як провакцинували дітей проти поліомієліту

02 Березня 2016, 16:57
2433 Джерело: slovoidilo.ua

Начальник управління охорони здоров'я міської ради Микола Якимчук розповів, як у місті пройшла вакцинація проти поліомієліту.

За словами Миколи Якимчука, вже відбулося три етапи вакцинації дітей. Жодного ускладнення, пов’язаного зі щепленням, не було. Про це він розповів під час програми «Місто як воно є» на радіо на радіостанції «СіД FM».

«У першому турі в місті вакциновано 53% дітей з 13 тисяч. Це діти від народження та до 6 років. У другому турі трошки менше, бо вже пішла  антикампанія – 27%. У третьму турі, що тривав останні тижні, провакциновано 32% дітей з 22 тисяч», – зазначив головний медик міста.

Нагадаємо, Микола Якимчук на посаді начальника управління працює з червня 2015 року. Чиновник добре знає, що розказати про управління, вказав на здобутки та недоліки у сфері охорони здоров'я Луцька.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​ 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром