Новий очільник ОДА Савченко заявив, що стане для лучан «своїм»

23 Березня 2018, 17:52
Петро Порошенко і Олександр Савченко 4611
Петро Порошенко і Олександр Савченко

Новопризначений керівник Волинської обласної адміністрації генерал-полковник Олександр Савченко заявив, що стане і буде для лучан «своїм», особливо для тих, хто хоче досягнути позитивних результатів.

Про це він заявив у п'ятницю, 23 березня.

«Думаю всі згідні взяти мене в свій колектив. Я вдячний, що Володимир Гунчик залишає великі здобутки, я в це вірю. Правда, є багато планів, які нам з вами треба реалізувати. Можливо, навіть в більш стислі терміни, ніж сьогодні заплановані», – розповів Олександр Савченко.

Новий керівник висловив вдячність Президентові Петру Порошенко за те, що поставив перед ним такі завдання, які Савченко в змозі виконати.

«Це мене дуже радує. Я знаю одне, в цьому залі сидять однодумці, люди, які усвідомлено прийшли на ниву служіння народу України, тому в нас не може бути іншого шляху, окрім вперед», – додав Олександр Савченко.

Голова Волинської ОДА зазначив, що обов’язково стане для лучан «своїм», особливо для тих, хто хоче добитися позитивних результатів.  

«Де не вийде з результатом, то вибачте, я трошки жорсткуватий, проте справедливий. Дякую Президентові, що ще раз дав можливість переконатися в тому, що служу своїй державі», – зауважив на завершення Олександр Савченко.

Читайте також: «Я жорсткуватий, але справедливий»: лучанам представили нового очільника Волинської ОДА

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром