«Не дамо зробити Волинь вотчиною», – Петро Порошенко у Луцьку

23 Березня 2018, 16:39
Петро Порошенко у Луцьку 4294
Петро Порошенко у Луцьку

Петро Порошенко у Луцьку дав настанови новоспеченому очільнику Волині Олександру Савченку і разом з тим наголосив, що Волинь не дадуть зробити «вотчиною».

Про це він заявив 23 березня під час робочого візиту в обласному центрі.

Нагадаємо, у Волинській облдержадміністрації відбулися кадрові зміни. Олександра Савченка призначили новим очільником Волині згідно з наказом глави держави. Він замінить на посаді Володимира Гунчика.

Президент подякував Гунчику за те, що той у непрості часи робив корисну роботу на своїй посаді і зазначив, що Володимир Гунчик отримав пропозицію «перейти на іншу хорошу роботу».

«Волинь дуже близька для мого серця і хочу окремо наголосити, що новий губернатор Олександр Савченко – це професійна, рішуча, патріотична, дуже грамотна людина. Він має завдання підтримати ті всі тенденції, які були започатковані Володимиром Гунчиком, а це – захистити волинський бізнес, забезпечити порядок.

Він очолював дуже важливий департамент у Міністерстві внутрішніх справ, був заступником міністра, є генералом-лейтенантом і заслужено. Я впевнений в тому, що завдання, які я перед ним ставлю, є надзвичайно для нього важливими», – охарактеризував президент Савченка.

 

1
Екс-губернатор Волині Володимир Гунчик
Екс-губернатор Волині Володимир Гунчик

«В області має бути порядок зі всім: з бурштином – це є національна власність. Хто буде бавитися – отримає по руках.  І ситуація по землі, по кадастру, збереження волинських лісів. Демонструвати рішучість спільно з правоохоронними органами у боротьбі з корупцією. Об’єднати громаду і суспільство, не давати Волинь зробити вотчиною. Хто спробує – не вийде», – сказав у промові президент.

«Для мене було принципово, щоби гроші з державного бюджету йшли на розвиток території. Саме тому був започаткований державний фонд регіонального розвитку. Не для піару окремих політиків, які, коли гроші брати – то вони провладні, а як критикувати владу – то вони опозиційні. Вибачте, як кажуть в тому анекдоті, «Рабинович, або хрестик, або труси», – завершив емоційний виступ Петро Порошенко.

Глава держави попросив присутніх підтримувати новоспеченого губернатора Олександра Савченка і висловив впевненість, що той впорається з новою посадою та привітав із призначенням.

Читайте також: Прeзидент пooбіцяв лучaнaм пiдвищити «мiнімалку».

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром