Городищенська ОТГ: на території громади створюватимуть нові робочі місця

22 Березня 2018, 15:34
Зустріч у Городищенській ОТГ 3278
Зустріч у Городищенській ОТГ

У Городищенській ОТГ втілюють Програму зайнятості, яка має об`єднати зусилля влади, керівників підприємств і підприємців у працевлаштуванні місцевих жителів.

У середу, 21 березня, представники Волинського обласного центру зайнятості та Луцької районної філії провели зустріч в Городищенській ОТГ, яка об'єднала п’ять сільських рад Луцького та Горохівського районів і налічує більше 3,5 тисяч мешкнців.

Під час зустрічі Ольга Терещук – виконувачка обов’язків начальника відділу організації сприяння працевлаштуванню – розповіла про послуги служби зайнятості роботодавцям та населенню, електронні сервіси служби та звернула увагу на забезпечення гарантій щодо реалізації права громадян на працю особам, які не здатні на рівних конкурувати на ринку праці. 

Секретар сільської ради Любов Турій та Алла Климчук уточнили заходи Програми зайнятості, мета якої – об’єднати зусилля органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ, організацій, фізичних осіб-підприємців, що здійснюють діяльність на території сільських населених пунктів громади в сфері зайнятості. 

Основні заходи були розроблені за такими напрямками:

  • створення нових робочих місць роботодавцями громади;
  • організація громадських робіт та розширення переліку видів таких робіт;
  • сприяння самозайнятості жителів території. 

В результаті була досягнута домовленісь, що окремим додатком до Програми будуть фінансові розрахунки на її виконання за результатами виконання бюджету.

Читайте також: Колишню «Батьківщину» закликають не віддавати Центру зайнятості

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром