Липини: психлікарня готова приймати пацієнтів з Олики

22 Березня 2018, 13:16
Обласна психлікарня №1 10588
Обласна психлікарня №1

Приміщення лікарні будували для 600 пацієнтів. Після серії скорочень лікарня стала спроможна приймати 314. Однак, вільні кімнати в лікарні ще залишаються. І в них без проблем можна було б розмістити нових пацієнтів, каже головна лікарка обласної психлікарні №1 Людмила Юрко. 

Про перенесення психлікарні з Олицького замку до Липин Луцького району говорили під час бюджетної комісії у вівторок, 20 березня. Ідеться, зокрема, про те, що всіх пацієнтів повинні перевезти на лікування до обласного центру, а приміщення замку віддати в оренду для збереження архітектурної пам'ятки національного значення. 

Керівниця лікарні під Луцьком Людмила Юрко у коментарі Район.Луцьк розповіла, що їх  медзаклад готовий приймати пацієнтів, адже вільні приміщення на території все ще залишаються. За словами лікарки, комплекс обласної психлікарні №1 будували для 600 пацієнтів. Після численних скорочень наявний персонал в змозі приймати всього 314. Враховуючи те, що з Олики обіцяють перевести і працівників лікарні, то місця, на думку Людмили Юрко, вистачить усім. 

Головний лікар обласної психлікарні №1 Людмила Юрко
Головний лікар обласної психлікарні №1 Людмила Юрко

З Олики очікують близько 120 нових пацієнтів. Проте, ще жодних офіційних документів про перенесення медичного закладу.

Читайте також: Меню на 8 гривень: що їдять пацієнти обласної психлікарні.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром