Луцький «політех» кличе на «Міс та Містер машинобудівного факультету 2018»

22 Березня 2018, 11:59
Організатори запрошують всіх на яскраве, непередбачуване дійство 3394
Організатори запрошують всіх на яскраве, непередбачуване дійство

Студенти машинобудівного факультету Луцького національного технічного університету запрошують на конкурс «Міс та Містер МБФ 2018».

Захід відбудеться 23 березня у корпусі ЛНТУ за адресою вул. Львівська, 75, аудиторія 37. Початок о 15:00.

Організатори запрошують всіх на яскраве, непередбачуване дійство, де гарантують глядачам море позитивних емоцій та неймовірні враження від вечора.

Присутнім обіцяють, що дійство з перших хвилин перенесе глядачів у драйвову атмосферу завдяки спільному танцю усіх конкурсантів. Постановкою танцю займалася хореографка Вікторія Хурава.

На заході розважатимуть присутніх команда креативних ведучих Open Space: Василь Лотошинський та Владислав Літкович.

Також до заходу долучились Віктор Данилюк, який зробив прекрасну фотосесію для учасників, та Дубина Назар, який змонтував чудове відеозапрошення.

А спонсори заходу потішать переможців вартісними сертифікатами від компанії KTC, мовного центру «Okland», «Café Clover», «Kraft Cafè», таксі «Морячок», «Галка» та «Кава зі Львова», «George’s club», школи танцю «From the Inside», комплекс здоров'я та краси «Diamond», абонементи в спортивний клуб «Плаза», круті фотосесії від Дар’ї Fox й Валентини Матох та багато інших цінних подарунків отримають учасники!

Оригінальний подарунок для красенів заходу підготувала перукарка Іванна Дар, адже саме вона створюватиме стиль їх зачісок на конкурс.

Також організатори повідомляють, що після цього заходу буде можливість відвідати їх afterparty в нічному клубі «Holywood».

Афіша заходу
Афіша заходу

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром