Луцький двір: на вулиці Гулака-Артемовського мешканці намалювали на колесах абетку

01 Березня 2016, 19:05
3573

На вулиці Гулака-Артемовського, 17 мешканці власноруч розмалювали гойдалки та намалювали для малечі на колесах абетку.

Жителі будинку розповідають, що новий дитячий майданчик на подвір'ї з'явився близько півтора року тому. Спочатку для малечі облаштували гойдалки, згодом з'явилися інші каруселі. Улітку 2015 року у дворі встановили дерев'яну машину-каруселю.

Встановлені на подвір'ї гойдалки потребували фарбування. Батьки, які мешкають у будинку, складалися грошима на фарбу, а також самі розмальовували подвір'я.

«Виникла ідея намалювати на колесах абетку для малечі. Тому мами самі намалювали по декілька букв на кожному колесі. На деяких колесах фарбу чітко видно й досі», – каже мешканка двору, молода мама Інна.

Для старших мешканців будинку у дворі встановили декілька лавок. Вони також пофарбовані в різні кольори. Цікаво, що одна з них патріотична – синьо-жовта.

Однак, батьки зазначають, що у дворі є й проблеми. Зокрема, перехожі часто смітять. Усе, що стає непотрібним, вони кидають собі під ноги. Кажуть, що причина цього – те, що сміттєві баки встановили дуже далеко від будинку.

«Немає смітників, тому сміття викидають там, де бачать. А дітям немає де гратися. Дитина йде і копає ногами пачку з-під цигарок», - розповідає Інна. 

Нагадаємо, на вулиці Гулака-Артемовського, 19 ніхто не хоче гуляти.









 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром