Що думають посадовці про новий департамент у Луцькраді

21 Березня 2018, 06:53
Юлія Соломко 4537
Юлія Соломко

У Луцькраді з’явиться черговий департамент.

Він відповідатиме за державні реєстрації, тобто оформлятиме речові права на нeрухoмe мaйнo, юридичних і фізосіб-підприємців, а також вести реєстри тeриторiaльнoї грoмади мicта і місця прoживaння фiзичних oсiб. Про це інформує Sfera-TV.Lutsk.

Про це розповіли на постійній депутатській комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва. Таким чином, міська влада, мовляв, хоче зменшити черги в ЦНАПі.

Проте, заступник директора ЦНАПу запевняє, що такі нововведення навпаки негативно вплинуть. Адже процедура надання послуг лучанам залишиться незмінною. Звертатися і здавати всі необхідні документи будуть і далі до ЦНАПу. І додає, що новий відділ дублює їхні функції.

Каже, що з одного боку це хороша ідея, а з іншого не до кінця опрацьована і член комісії, голова фракції БПП «Солідарність» в Луцькій міській раді Петро Нестерук.

Отож, як бачимо Луцька міська рада і далі розширює свої «повноваження», створюючи нові департаменти та відділи. Адже, мабуть, більшості в міській раді, потрібно, щоб їх оточували все більша кількість своїх людей аби ті чи інші потрібні питання вирішувалися швидше.

Читайте також: На чотирьох вулицях Луцька зелені зони будуть без огорож

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром