У Луцьку готуються до протистояння стихійному лиху

20 Березня 2018, 13:09
«Штормове попередження» 2297
«Штормове попередження»

В обласному центрі Волині проводять навчання, які мають на меті підготувати владу, комунальників і рятувальників до протидії стихійним лихам і захисту цивільних.

Про це повідомив відділ інформаційної роботи на сайті Луцькради.

20 і 21 березня державна служба цивільного захисту проводить у Луцьку командно-штабні навчання. Представники влади міста, комунальники і рятувальники мають відпрацювати спільні дії при надзвичайних ситуаціях природного характеру.

У вівторок, 20 березня, у приміщенні ЦНАПу оголосили, яка в навчань «легенда»: у місті відпрацьовуватимуть «Штормове попередження» – нібито на обласний центр насувається сніг з дощем, сильний вітер. Це, за легендою, може призвести до затоплення окремих ділянок міста і руйнування будівель. На цей період службовців, які відповідають за цивільний захист, перевели у режим підсиленої роботи.

Рятувальники, комунальники, зв'язківці, енергетики та газовики, а також представники відповідних підрозділів Луцькради повідомили, які людські ресурси і техніку вони готові надати для негайної евакуації містян і подолання наслідків стихійного лиха. 

У середу, 21 березня, у рамках навчання на окремих об'єктах проведуть відпрацювання дій у реальних умовах.

Читайте також: Луцьк oчищає від снігу 26 oдиниць техніки, але їздити неможливо

 

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024