Що відомо про нового очільника «Луцьких ринків»

20 Березня 2018, 08:40
Ігор Корольчук 4969
Ігор Корольчук

Очільником комунального підприємства «Луцькі ринки» став екс-голова Шацької РДА, екс-працівник «Укрнафти» та колишній голова фередації боксу області Ігор Корольчук.

Журналісти Район.Луцьк зібрали для Вас калька цікавих фактів, які допоможуть більше дізнатися про нового чиновника. 

Тричі «екс»

З трудової біографії чиновника стає відомо, що до роботи у луцькому комунальному підприємстві він працював головою Шацької РДА, очолював обласну федерацію боксу та кікбоксингу, а також працював на «Укрзалізниці» та в «Укрнафті». Цікаво, що під час роботи на нафтовій компанії Ігор Корольчук був радником голови правління «Укрнафти», нинішнього очільника Волинської обласної ради Ігоря Палиці. 

Чотири будинки

У неймовірно обширній декларації чиновника за 2016 рік вказано, що Ігор Корольчук володіє на праві власності кількома одиницями житла. Це будинок на 102 квадрати у селі Мельники Шацького району, будівля на 37,7 квадратів у селі Грушвиця Перша Рівненського району, а також житло на майже 92 квадрати у Луцьку та будинок на 459 квадратних метрів у Зміїнці. Серед житла, яке належить Корольчуку, задекларована також невелика кімнатка на майже 30 квадратів у Рівному. 

Дружина чиновника Ірина Корольчук володіє кімнатою у Рівному (26 квадратних метрів), а також офісним приміщенням на майже 240 квадратів у Луцьку. 

Читайте також: «Комунальне підприємство «Луцькі ринки» – це безодня для вкидання міських коштів», – Петро Нестерук. ІНТЕРВ'Ю.

Земля

Ігор Корольчук задекларував також більше двох гектарів власної землі, яку він має у трьох областях України. Ділянки Корольчука розташувалися у Шацькому, Ківерцівському та Луцькому районах Волинської області, а також у Рівненському районі та на території Криму. 

Бізнес дружини

Коло бізнесових зацікавлень родини доволі широке. Це і торгівля, і сфера надання послуг. 

На дружину Ігоря Корольчука зареєстровані ТОВ «ВГБ», яке займається техобслуговуванням та ремонтом автомобілів (автомийка у Луцьку), кафе «Гриль», що раніше функціонувало на вулиці Лесі Українки у Луцьку, ТзОВ «Емпіро Україна», що пропонує послуги прокату побутових виробів та предметів особистого вжитку. Жінка володіє також ТзОВ «Корольчук і Ко», яке в мережі визначають як готель чи подібний засіб тимчасового перебування. 

На дружину посадовця зареєстроване також приватне підприємство «Грандекс», що займається оптовою торгівлею.

Гроші

Всі свої заощадження родина зберігає готівкою. За 2016 рік подружжя Корольчуків заробило 402 тисячі гривень. Зберігають вони 55 тисяч доларів та 250 тисяч гривень. 

Читайте також: «КП «Луцькі ринки» не потрібне Луцьку», – експерт Тарас Яковлев.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024