55-й мікрорайон: у закинутій халабуді ледь не замерзла дівчина з амнезією

19 Березня 2018, 16:56
Крики почули перехожі 3743
Крики почули перехожі

Правоохоронці врятували життя неповнолітній дівчині з амнезією, яка замерзала у закинутій будівлі в обласному центрі Волині .

Про це у Facebook повідомила прес-служба патрульних.

У понеділок, 19 березня, приблизно о 7:00, патрульні отримали інформацію про те, що з закинутої будівлі на вулиці Іващенка (55-й мікрорайон, вулиця йде перпендикулярно до Чорновола) чути крики про допомогу.

Екіпаж патрульний, який прибув на місце виклику, виявив у занедбаній господарській споруді неповнолітню – легко вдягнена дівчина була у стані переохолодження, сил в неї вистачало лише на те, щоб сидіти і плакати. Крім того, полісмени з'ясували, що в неї амнезія: дівчина не змогла пояснити, як вона тут опинилась, і де загубила верхній одяг.

Патрульні викликали на місце інциденту медиків, а поки «швидка» їхала, постраждалу посадили відігріватися до салону службової автівки.

Згодом дівчину доставили до дитячої лікарні, де в неї діагностували переохолодження першого ступеню. Крім того, медики повідомили, що не помітили в потерпілої, пам'ять до якої так і не повернулася у повному обсязі, слідів насильницьких дій.

Про інцидент повідомили батькам 16-річної дівчини, розслідування триває.

Читайте також: Патрульні знайшли притулок лучанину, якого вигнали з хати

Будівля, у якій сиділа дівчина
Будівля, у якій сиділа дівчина

 

 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024